sobota 14. května 2016

OOTD #2


Další outfitový článek je na světě! Tentokrát jsem chytře nechala děti a manžela doma a poprosila o fotky mou nejlepší kamarádku Lenku. Chápejte, já focení nerozumím vůbec a Lenka ještě míň (promiň, Leni!). Takže jsem porušila hned první radu, kterou mi udělil náš kamarád fotograf, a to že si nemám stoupat blízko pozadí, které je za mnou. Takže já se na tu zeď pro jistotu skoro přilepila..No, aspoň jsem zase o něco chytřejší a příště to snad už vychytám líp!

Jinak tuhle mikinu, která materiálově připomíná neopren jsem si nedávno pořídila s tím, že asi nebude moc pohodlná, ale opak je pravdou! Je vážně bezva, i když bez košile nebo tílka pod tím bych si ji asi neodvážila obléknout :-D Roztrhané džíny, to je taková moje slabost (psala jsem o ní už minule). Tyhle jsou obzvlášť vydařené, navíc se mi moc líbí ten maskáčový detail na ohrnuté nohavici. No a botky mám už léta. Přivezla jsem si je kdysi z Dubaje a pak pár let ležely zapomenuté na dně botníku, než jsem je znovu objevila. Ten průhledný podpatek je dělá zajímavými a na tyhle detaily jsem já celkem úchylná.

Jak se Vám to líbí? Máte taky něco, co jste po letech vylovili ze skříně a znovu si zamilovali?

Lucka


parka - Zara // sweatshirt - French Connection // shirt - Stradivarius // jeans - Replay // 
shoes - Mango Touch // bag - Chloé


SHARE:

4 komentáře

  1. Super blog, hrozně mě baví nositelna móda a vtipné články o dětech, jelikož jsem taky máma dvou dětí, je mi všechno, co popisujes opravdu blízký. Držím palce, v příští blogerce máš můj hlas:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc za milý komentář! Ten mi opravdu udělal velkou radost a navíc je to obrovská motivace! Budu se snažit i nadále, aby Vás blog bavil :-)

      Vymazat
  2. Ahoj Luci,
    moc hezky se na Tebe dívá a outfit je povedený, detaily taky miluju, obzvlášť ty, které na sebe moc neupozorňují.
    Už se mi několikrát vyplatilo nezbavovat se slim nebo naopak oversize věcí. Ve správnou dobu umí opakovaně nadělat velkou parádu :)) Takhle jsem nedávno vylovila svetr, který zůstal už jen na studené večery k televizi a je z něj no.1 :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Já mám právě taky ráda módu, která není prvoplánová a nekřičí kamínky, třpytkami a velkými logy, ale je rafinovaná a zajímavou jí dělají detaily.. Svetr v dobrém závidím :-) Minulou zimu jsem si pořídila asi 3 oversize svetry a myslím, že příští zimu jim přibude minimálně jeden další kamarád.. Jsou super!!

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig