neděle 5. června 2016

OOTD #3 z Kodaně


Jako správná fashion blogerka (hahaha, taky se smějete, jako já? :-D) jsem si řekla, že v Kodani vyfotíme nějaký ten outfit. Tak jsem si do kufru pěkně nachystala pár variant (díky kterým jsem pak nazpátek vezla půlku kufru v igelitové tašce, protože jsem toho dost pokoupila). Jenže já neměla čas si to doma ani zkusit (takže ne, nejsem žádná fashion blogerka, potvrzeno)!! Ovšem to, co se zdálo v mé hlavě jako super nápad, ve finále až tak super nebylo :-) Třeba, že jsem považovala barvu tílka a kalhot za úplně totožnou nebo to, že v těch bílých džínách (který na pár fotkách vypadají jako elasťáky) vypadám fakt neodolatelně a mám nožky jako laňka :-D Jo a ty třásně od toho tílka dělají vzadu takovou roztomilou bouličku, že (trochu jako Ferda Mravenec). No nic, alespoň jsem stihla vyfotit mé nové tenisky, které jsou vážně bezva, a to ještě předtím, než budou jak čuně po pár návštěvách pískoviště..

Taky si občas vybájíte, jak Vám to v něčem bude slušet a po oblečení přijde prozření?

Lucka


jacket - All Saints // cardigan - Urban Outfitters (old) // top - Anine Bing // jeans - Topshop // sneakers - New Balance // bag - Chloé // sunnies - Dior 
SHARE:

10 komentářů

  1. Milá Lucinko, já vůbec nechápu proč jsi k sobě tak strašně kritická... Vážně, měla by jsi si začít trochu věřit :-O věř, že jsou matky, které jsou na tom se stylem 100x hůře a nemají ani špetku tvé pokory :-O Ty jsi nádherná, máš cit pro módu, takže příští OOTD chci jen v pozitivním duchu, prosím :-* V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, vždyť mě znáš :-D Jsem k sobě hodně kritická a nebudu si tady hrát na něco, co si nemyslím :-) Takže to s klidem napíšu tak, jak to je :-) Věř, že ze 150 fotek bylo použitelných jen pár :-D A děkuju!!

      Vymazat
  2. presne, lucisku dostanes na zadek, jsi porad stejne k sobe tvrda!!!! moc ti to slusi, postavicku jako modelka, vubec ses nezmenila od vejsky. jsi kocka a uz jsi to zapis za usi :) ty dziny jsou uzasny, co bych za to dala kdybych je na sebe narvala,, mocse mi na otbe libi tyto svetle barvicky, za me palec nahoru. ja bych chtela videt poradny usmev a hodi se mi k tobe ztrestenejsi pozy :P vyskok sem vyskok tam :) ukaz tveho mladyho ducha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V určitých věcech se člověk nemění :-D Věř mi, že mi dalo taky celkem dost práce, abych je na sebe narvala :-D Po dětech mám naštěstí stále stejně kilo, ale nějak se jinak rozložily po těle a všecko se třepe, bohužel :-( Ale ani to mě zatím nepřinutilo výrazně s tím něco dělat :-D Hihi, můj mladý duch se s dětmi asi nějak vytratil, už jsem zodpovědná třicítka (nebo se ještě stydím) :-D

      Vymazat
  3. Mně to přijde dokonalý, fakt zbytečně moc sebekritiky. Právě že něco není 100% perfektní jako z magazínu Tě dělají lidskou a sympatičtější, i když mě to tedy perfektní přijde. Právě se mi líbí, jak jsi zkombinovala několik kousků v zajímavých střizích a dohromady to fakt JDE! Jo a ty Tvoje nohy bych klidně brala ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Ali! No člověk na blog vybere ty nejlepší použitelné fotky, těch nepovedených, kde v těch bílých džínách vypadám jak v elasťákách mám asi 140 :-D Fakt je, že jsem k sobě hodně přísná (můj muž už se mi občas směje), no jinak to (zatím) neumím.. Ale slibuju, že na tom budu pracovat! :-)

      Vymazat
  4. Příště uber sebekritiku a bude to super! :)
    Jinak tenhle ootd je přesně moje gusto! Cardigany, moje osobní závislost, a barvy které jsou TOP vždycky. Sekne ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  5. super outfit, jsem taky k sobě hodně kritická,ale ty nemusíš, seš kočka, postavu máš taky super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko, děkuju moc! Člověk je se sebou zřídka kdy spokojený :-D Potřebovala bych zpevnit, hlavně břicho, všecko táhnu zádama a už dost bolí :-(

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig