neděle 2. října 2016

OOTD #7: White blazer


Ráda bych napsala, že jsem hned po tomto focení utíkala někam do baru nebo na romantickou večeři (když už jsem obula ty podpatky!), ale pravda je taková, že jsem si přezula tenisky, sako vyměnila za mikinu a šla s dětmi na dopravní hřiště :-D. A právě to asi nejvíc charakterizuje styl oblékání, který preferuju.
Jedním či dvěma kousky z outfitu, který nosím na pískoviště, udělám moji uniformu do města či do baru (no spíš do kavárny, do barů já už dávno nechodím :-D) a obráceně. Mám ráda detaily, drobnosti, které třeba jinak nudný outfit trochu oživí a i krapet "shodí". Tady jsem třeba k saku a botám na podpatku oblékla tričko s dírkama. A ne, neudělal mi je Hugoušek, když se dožadoval sušenky, jsou opravdu z výroby O:-). A já si tohle pohodlné, lněné, dírkaté tričko nemůžu vynachválit. 

Saka jsem dřív hodně nosila do práce, pak jsem všechny ty, co mi z mého pracovního života zůstaly, rozdala. Teď mám v šatníku "jen" 3- bílé, černé a černé sametové (uvidíte třeba příště). S dětmi je opravdu nenosím, nemůžu se v nich tak nějak operativně a rychle hýbat a vždycky se bojím, že když budu zvedat Nelču na prolízačku, uslyším hlasité "křuuuuuuup". A nosit je navíc do čistírny každý týden se mi taky nechce. Takže teď mi leží ve skříni a čekají na vhodnou příležitost, až někam vyrazím sama bez dětí.  Musím ale říct, že se na ten pracovní čas, kdy zase budu nosit saka a boty na podpatku, opravdu těším. Připadám si v tom tak nějak ženštěji a dospěleji, než v mikině na pískovišti.

No a tyhle džíny miluju. Nejsou ze Zary (i když tam měli/mají podobné), ale jsou jim hodně podobné. Líbí se mi dole detail ustřižené nohavice, díry a kaňky, které jim prostě dodaly šťávu :-). I když si v nich na těch fotkách připadám trochu.. no... že  mám kejtičky :-D. Boty jsem si před pár lety přivezla z NY, ale myslím, že tahle značka se už dá sehnat i u nás. Jsou strašně moc pohodlné, nikde netlačí a díky širokému podpatku v nich vydržím chodit opravdu dlouho. No, za chvíli už mi v nich ale budou mrznout palce a uložím je do skříně, kde budou čekat zase na jaro..

A co Vy? Máte rádi saka? Nosíte je třeba i s dětmi? 

Lucka




                 jacket - Swildens // t-shirt - IRO // jeans - J Brand // shoes - Steve Madden // bag - Chanel // watch - Prim 




SHARE:

2 komentáře

  1. Moc hezky napsano! Me oblibene IRO Vam nesmirne sekne! Mimochodem, tahle francouzska znacka ma i zajimava saka, tak az budete nejake potrebovat, urcite se podivejte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi moc děkuji! IRO sleduji už delší dobu, mají krásné věci! Zatím mám od nich jen džíny a trička, ale snad se jednou poštěstí i třeba na to sako O:-)

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig