neděle 6. listopadu 2016

A little bit of pink


Víte, jak to mám s barvami O:-). Kdo nás sledujete déle, asi jste si všimli, že u nás prostě vede šedá, černá a bílá. Nelinka to zatím bere statečně a většinou s tím ani nemá moc problém. Když však výběr oblečení nechám na ní, hádejte, co zvítězí? Samozřejmě, že růžová! V obchodě se zastaví u všeho, co je růžové, kytičkové, s flitry a nebo (a to je úplně nejlepší) s Elsou, Hello Kitty (to je moje noční můra) nebo princeznou Sophií.
A já vždycky marně přemýšlím, jak to usmlouvat tak, abychom obě odešly spokojené. Většinou se tedy pokouším vnutit ji obrázkové pyžamo, ponožky, kalhotky, prostě všechno, co není tak moc vidět O:-) a za odměnu mi pak dovolí koupit ji třeba šedou mikinu :-D. Ale nebojte, máme i obrázkové trička, Elsí šaty, princeznovské sukně, kouzelné hůlky, korunky a podobné holčičí nezbytnosti.

Když jsme byly minule s holkama mrknout na představení nové kolekce české značky Ice Ice baby (a ne, není to reklama, všechny věci jsem si koupila), rozhodla jsem se, že jí udělám radost a donesu konečně zase něco růžového a vkusného :-). K této růžové mikince jsem jí tedy ještě přibalila šedou tutu sukýnku a elasťáčky (asi abych vyvážila tu růžovou :-D), které mají dole roztomilou kraječku, což jsme nějak zapomněli vyfotit :-(.  Nelča byla nadšená, sukýnka ji okouzlila a ihned musela zkusit, jestli se točí, protože sukně, která se vůbec netočí, to jako nebrat!

Fotit jsme byli teď v sobotu. A můj muž už se profiluje jako fotograf a stylista v jednom: "Ježiši, sundej jí tu šálu, tunel nebo co to je! Není v tom vidět." Jenže ona byla docela zima a i přesto, že blogování miluju, nenechám ji půl hodiny mrznout O:-). Takže dnes je to i s tím tunelem, šálou, nebo co to je :-D. Ono je to totiž konec konců fakt praktický a já to mám hrozně ráda. Výhoda je, že po skončení focení jsem jí přes elasťáčky oblíkla funkční kalhoty, sundala sukýnku a vyrazili jsme na sobotní Strašidelný les, kde jsme se teda báli všichni, až na Hugitka. Ten měl piškot a i noční procházka lesem plným příšer v maskách ho nechávala naprosto chladným :-).

Co Vy a barvy, obrázky? Snažíte se je dětem dopřát, nebo taky zkoušíte vyjednávat? 

Lucka

P.S. A zase otravuju, vím vím O:-), ale jestli nás máte rádi a chtěli byste nás podpořit v anketě Blogerka roku v kategorii Objev, můžete TADY, a to už jen do zítřka.


Lucka: coat - Pietro Filipi Silverline // sweater - Acne Studios // jeans - IRO // scarf - Whyred // bag - Chloé // hat - Isabel Marant // sneakers - Adidas Stan Smith

Neli: jacket - HM (last year) // sweatshirt, leggings, skirt - Ice Ice Baby // scarf - Benetton // hat - Elodie details // shoes - Geox

SHARE:

7 komentářů

  1. Ahoj Lucko,
    moc vám to sluší, jste kočky!
    Sama mám výber barev v šatníku totožný s tím tvým a i děti se snažim moc "nebarvit"..ale moc mi to nejde.. kolikrát je to každý pes, jiná ves.. :)
    A nedávno jsem se dost polekala, když jsem zjistila, že se děti ve školce fotili a já úplně nedokázala rozeznat, co že jsem to vlastně tomu Honzíkovi v ten den oblékla..
    Dopadlo to dobře.. pruhaté černo-bílé triko.. Modré punčocháče nebyly vidět a pusu jim naštěstí utřeli.. :))
    Jste TOP, bavíte mě!
    S pozdravem Klára :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, moc děkujeme! Pravda je, že když někam jdeme, dávám si víc záležet a ráda je sladím dohromady :-) Když ale ráno kolikrát spěcháme do školky, vytáhnu ze skříně první věc a jde se O:-) Takže úplně chápu a myslím, že modrý punčocháče a proužkovaný tričko jsou úúúplně v pohodě :-) Když to ráno někdy nechám na manželovi, nestačím se odpoledne divit O:-) Ve finále je to ale vlastně jedno, Nelča je spokojená ve všem, hlavně, když je to barevný :-D.. Naštěstí už si ale i zvykla na černou, šedou a tak O:-)

      Vymazat
  2. Fuj.. přeci "Děti fotily"!!! Klára

    OdpovědětVymazat
  3. Jste krásné obě dvě. Oceňuji, když někdo pěkně obléká děti Pracuji ve školce a modely dětí občas jsou katastrofální a určitě jim nevkus zůstane v dospělosti. Tutu sukně přes tepláčky, každá rukavice jiná (dítě to tak chtělo), všechny barvy a potisky naráz. Občas se nestačím divit. Už se těší až jednou budu mít taky princeznu a budu jí takhle hezky oblékat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko děkuji moc! Musím se ale přiznat, že když někdy spěcháme do školky, jsme taky barevný (hlavně růžový) a často s sebou táhneme i sukni O:-). Prostě do školky to člověk asi až tak neřeší, protože to beru tak, že tam si mají hrát, blbnout venku na hřišti a nosí teda funkční oblečení (což je kolikrát ne zrovna krásný). Je mi líto dávat ji tzv. lepší věci, protože je vše hned špinavý O:-) Ale všechny potisky naráz nemáme a rukavice nosíme stejný! O:-)

      Vymazat
  4. Hi, hi,....úplně se chichotám , když si článek čtu... jako bych se viděla....můj šatník " hýří" stejnými barvami jako ten Tvůj, a co s eoblečení dětí týče je to podobné...mám je sice věkově obráceně - Jáchymkovi budou v lednu 4 a Johance 2...ale i tak jsou moji noční můrou Mimoni, Spiderman, Hello Kitty, Elsa a spol...o růžové ani nemluvě..jediný odstín který beru je tkaový ten nude, nebo powder... a sama to řeším podobně, postavičky na pyžamku a tam kde to moc vidět není se dají tolerovat. Syn je rozumný a chápe a mému stylingu se nebrání a akceptuje ho, dcerušce to zatím vysvětlit nelze, a poté co letos podědila po neteři čepku s Hello Kitty, naproti mým protesům, jinou nosit nechce...aspoň, že je v šedé barvě a ladí jí k bundě....PS: Vaše outfity jsou opět krásné a inspirativní, a takto v kombinaci s šedou mi růžová vúbec
    nevadí:-)))krásný den děvčata! Leona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, moc děkuju, Leonko! A omlouvám se, že odepisuji pozdě O:-) Já růžovou úplně dvakrát nemusím a přiznám se, že tento svetr je teď druhý růžový kousek v celé mojí šatně :-D, ale občas jí dám šanci v kombinaci s mými oblíbenými barvami. S Nelinkou je to těžké, má svou hlavu, ale stále se mi daří ji ještě přesvědčovat, ale musíme smlouvat, někdy poměrně dlouho :-D. Jsem zvědavá, co Hugo.. Kéž by to bylo jak s Vaším Jáchymkem :-) A přeji Vám, ať se Vám jinak Hello Kitty vyhne (tu já totiž nemůžu vystát :-D).P.S. Včera jsme koupily nové pyžámko s Elsou :-D. Já jí za to mohla vybrat černé zimní boty O:-) Hezký večer!!

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig