středa 14. prosince 2016

GIVEAWAY: LOOWFAT KIDS


Možná jste již zaznamenali, že milujeme pandy :-). A ne jen tak ledajaké, ale ty od LoowFAT KIDS. Zuzka s manželem, kteří za touhle cool značkou stojí, jsou úžasně talentovaní a plní si tak jeden ze svých snů. A já těmto skvělým nápadům hrozně fandím. Poprvé jsem jejich věci zaznamenala u Verči na blogu a byla jsem nadšená.
Pořídili jsme tak super legínky a kšiltovku pro Nelinku a tepláčky pro Huga, které jste mohli vidět třeba ZDE. Z podzimní kolekce jsem dětem vybrala skvělé čepice a Hugovi žlutou mikinku, které opravdu budí pozornost a nejednou se mi stalo, že jsem byla dotázána, kde jsem je kupovala O:-). Když mě tak Zuzka oslovila, zda bychom neuspořádali soutěž o jedno z "pandích" triček, neváhala jsem. Mně osobně se v tom děti strašně moc líbí O:-). Včera jsme tak s Nelinkou zavítaly do Vnitroblocku a pořídily tyhle fotky v jejím novém pandím tričku (má velikost 4-5 roků a měří cca 107cm). A jedno můžete vyhrát i Vy!  Stačí mrknout níže! 


GIVEAWAY


Vyhlašujeme předvánoční soutěž s LoowFAT KIDS o jedno z těchto úžasných cool triček pro děti. Můžete si vybrat barvu a samozřejmě i velikost. Prohlédnout si je můžete ZDE.

Pravidla soutěže jsou následující:

1. Být fanouškem FB stránky Loowfat kids ZDE
2. Být fanouškem FB stránky The Hubs ZDE
3. Napsat pod post s tímto článkem na FB do komentáře, jaké tričko byste si vybrali a velikost      (nepište prosím do komentáře sem)
4. Kdo bude příspěvek na FB veřejně sdílet, může být do slosování zařazen 2x :-)

Soutěž bude ukončena v neděli 18.12.2016 ve 12h a večer vylosujeme výherce tak, aby výhra stihla dojít do Vánoc :-). 

Tak hodně štěstí!!

Lucka


SHARE:

2 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Jee, moc děkuju, Domi! Ona se vždycky moc nechce fotit, ale nakonec jí to baví a dělá modelku O:-)

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig