neděle 12. února 2017

OOTD: White fur coat


Můj první bílý kožíšek :-). A něco Vám řeknu.. Chlupatí jak hrom :-D. Tak nějak jsem ochotná mu to odpustit, protože jsem ho ulovila ve slevách za naprosto dokonalou cenu (že jsem ho tam nemohla nechat, samozřejmě, pochopitelně :-D). Kdo mu to ale odpustit nemůže je Martin, který ty chlupy sbíral po celým autě O:-). Ale jak to tak pozoruju, on už si zvyká na úplně vše a jen tak něco ho nerozhází.

Stal se dobrovolně povinně mým dvorním (rozumějte jediným možným) fotografem. A celkem jsme za tu dobu pokročili. Od fáze "ježišmarjá já nevím, jestli ti odstávají někde vlasy, už bude konec?" přes fázi "hmm, dneska je celkem hezky, to by bylo dobrý na focení" až do fáze "počkej, nehýbej se, tady se ti krabatí tričko, spravím to" :-D. Jinými slovy, je úžasný. Trpí se mnou v té největší zimě, ochotně fotí stále dokola jednu blbou pózu, se kterou nejsem spokojená a ve finále má radost z toho, když se fotky povedou. Dokonce tak, že tuhle se krapet rozčiloval, když jsem něco blbě vyfotila a nakázal mi, abych napsala, že takhle blbě jsem to vyfotila já, nikoli on :-D. Né vážně, cením si toho, že mě v tom mém blogovacím koníčku podporuje.

A co říct k outfitu? Tyhle ustřihnuté džíny mě baví, zvlášť, když nejsou úplně skinny, ale dole mírně do zvonu a ten detail (vpředu kratší, vzadu delší) je super. K tomu kotníčkové boty s barevným podpatkem, dírkované tričko, moje oblíbená kabelka, jemné šperky a čepka. Jak už mě asi znáte, miluju tyhle drobné detaily, které činí celek zajímavějším a nemusí ani křičet všemi barvami :-).

Jak se Vám líbí trend kožíšků a ustřihnutých nohavic?

Lucka


fur - RAVN // t-shirt - IRO // jeans - Rag and bone // shoes - Zara // hat - Isabel Marant //
bag - Balenciaga // jewelry - Kat. jewelry
SHARE:

2 komentáře

  1. WAU! Vzhledem k tomu, že se mi líbí vše, co má chlupy -vestičky, bundičky, kabelky a v neposlení řadě i koberce do ložnice, dávám jednoznačně "lajk" :) H.
    https://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D Hani, moc děkuju! Není to až tak praktický, ale taky se mi líbí, co má chlupy :-D

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig