úterý 28. března 2017

OOTD: It´s all about details


Focení s dětmi je vždy taková zábava! Obzvlášť, když jste na místě, kde jsou velké a dlouhé schody a Vy se jako hodláte fotit právě na nich. Výsledek asi nemusím dlouze popisovat (viz poslední fotka). Děti se rozhodly, že po nich budou cestovat nahoru a dolů, já měla stažené půlky a zaťaté zuby a můj zděšený výraz zakrývají jen brýle.
To proto, že jsem měla strach, aby se někdo z nich neskutálel dolů, což měl jistit můj muž, který zároveň i fotil a víte jak to je, když má chlap dělat dvě věci zaráz O:-).. Ale zvládli jsme to a já můžu upřímně prohlásit, že při tomto focení nepřišlo žádné naše dítě k úhoně O:-). Tak příště fotíme asi na dětském hřišti mezi prolízačkama :-D.

Co říci k outfitu.. Kdybyste se mě zeptali, co nosím v těchto teplejších dnech nejradši, pak zcela jistě koženou bundu, na milion způsobů. Žádný módní "vodvaz", ale člověk se v tom zkrátka cítí nejlíp. K tomu pár drobných detailů jako je zajímavý stojáček u mikiny, vyčuhující kraječkový top a tenisky s kamínky. Ve článku, kde jsem popisovala focení pro Baťu ZDE jsem se zmiňovala, že bych si chtěla pořídit stříbrné tenisky. No tak ty nemám, za to mám ale tyhle bílé krásky, jejichž zajímavý detail mě prostě dostal. Můj muž sice tvrdí, že mám další dvoje podobné v botníku, ale samozřejmě, že ty jsou úplně, ale úplně jiné (nemají ty kamínky, že :-D, ale pssst!!).

Co nosíte v těchto dnech nejradši Vy?

Lucka 


jacket - IAM // sweatshirt - Isabel Marant // top - Intimissimi // trousers - And other stories // sneakers - TOSCA BLU // bag - Gucci // sunnies - Dior


SHARE:

6 komentářů

  1. Jednička s hvězdičkou!
    A ta poslední fotka s dětma je super :)
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katy, moc moc děkuju! Mám radost, že se líbí! Je to taková asi i okoukaná klasika, ale moje zamilovaná O:-)

      Jooo, taková ta realita :-D. Fotit s dětma, to je vždycky radost :-D. Umí překvapit :-D

      Vymazat
  2. Milá Lucie :-)
    tohle je opravdu super a přesně podle mého gusta. Moc ti to sluší a inspiruješ mě.
    Tvůj blog jsem objevila celkem nedávno a musím říct, že čím dál tím méně sleduji zavedené , roky fungující blogy a tvoje posty si snad nikdy nenechám ujít.
    Nejen, že jsi krásná, stylová, perfektně píšeš, ale působíš velmi sympaticky a 'lidsky' :-) a možná hlavně proto se k tvému blogu ráda vracím. Do party Elite bloggers určitě patříš, moc ti to přeju.
    Komentuji velmi málokdy, ale tentokrát mi to nedalo :-)
    Krásný den
    Martina Tj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uaaaaaaaa! ♥♥♥ Milá Martinko (snad můžu takhle oslovit O:-))! Strašně moc děkuju za tak milý komentář! Opravdu mě to moc potěšilo! ♥ Když jsem začala blogovat, vůbec by mě nenapadlo, že mi někdy něco tak hezkého někdo napíše ♥ A je Vás tu víc, kdo mi vždy vykouzlí úsměv na rtech ♥ Strašně moc si toho vážím! Že v té záplavě blogů občas zabrousíte i na ten můj a je Vám tu fajn.. Myslím, že to je pro každou blogerku (nebo alespoň pro mě určitě) ta úplně nejvíc nejhezčí odměna ♥ Ne čísla, ne spolupráce, ne EB, ale právě jeden každý takový komentář! Ze srdce DĚKUJU!

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig