středa 15. března 2017

OOTD: Jak jsem fotila pro Baťu


Já vím, já vím.. Teď to tady začínám s tou módou nějak přehánět :-D.. Ale tyhle fotky outfitu jsem Vám ještě chtěla ukázat.. Je to pár týdnů co mi v mailu přistála nabídka, zda-li bych nechtěla nafotit nějaké oficiální fotky pro Baťu do jejich nové mezinárodní kampaně na Instagramu a Facebooku.
Chvíli jsem na ten mail nevěřícně koukala a v hlavě mi probleskla myšlenka: "To jako myslí vážně? Já a modelka? Ježišmarjáá! :-D". Ale upřímně přiznávám, že mě to moc potěšilo. To, že se někomu líbí můj styl a že máme hezké fotky.. No dovedete si představit, jak se blahem tetelil můj muž aneb náš rodinný dvorní fotograf :-D. A to ještě nevěděl, že nám natolik věří, že mu svěřili i focení těchto fotek :-D. A dokonce i výběr outfitu, který bude můj vlastní (ten teda svěřili mně, být to na mém muži, asi by v Baťovi spadli ze židle O:-)). Prostě žádná velká módní show, ale přirozený look, který nosíte každý den. A to mi bylo moc sympatické..

Jednalo se o propagaci nových stříbrných tenisek. A z fotek asi pochopíte proč jsem do toho šla.. Protože jsou prostě krásný a přesně mi sedí k tomu, co nosím. Menší mínus ovšem bylo, že měli k dispozici jen jeden jediný pár, a to v 38 a já nosím 40..:-D Ale co, byla jsem rozhodnutá se s tím nějak popasovat a nakonec jsem se do nich vešla, aniž bych si musela uřezat palce O:-).

Poslala jsem reklamní agentuře, která to vše zajišťovala, několik nápadů na outfit (viz moje šílené selfíčka před zrcadlem níže :-D). Původně jsme mysleli, že to bude spíš v tmavších tónech, ale přišlo mi, že s těmi světlejšími ty boty nějak dostávají větší šmrnc. A taky, že nakonec vybrali ten druhý zleva O:-).


A šlo se na věc. Líbilo se jim místo, kde jsme už několikrát fotili a tak jsme se tam vydali s mým fotografem (=manželem, podotýkám, že už by měl mít asi svatozář na hlavě za to, co pro mě všechno podstupuje O:-) a slečnou z reklamky, která si přesně řekla, jaké fotky a detaily potřebují. A já mrzla! Fotili jsme totiž v den, kdy byla asi nula, já neustále strkala ruce do kapes, aby nebyly vidět červené omrzliny a v hlavě jsem měla jediné - HORKÉ KAFE :-D. 

Strašně ráda bych Vám napsala, že se ty tenisky u nás dají koupit, protože jsou boží. Bohužel ale u nás k dostání nejspíš nebudou :-( (takže tohle fakt není reklamní článek). Velká škoda, protože za tu cenu jsou myslím super a i pohodlné (pokud se to tak nějak dá prohlásit o botách, které jsou Vám o 2 čísla menší :-D).

Jak se Vám fotky líbí? Vybrali byste stejný či jiný outfit? A jaké tenisky Vás na jaro oslovily? Protože tenisek není nikdy dost (obzvlášť s dětmi O:-))..

Lucka


coat - Mango // hat - Esprit (old) // jeans - Topshop // cashmere sweater - Samsoe Samsoe //
sneakers - Baťa // scarf - Whyred
SHARE:

25 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Za me nejlepsi prvni a paty outfit! Ale ja mam nejradeji cernou a sedou :) Muzete mi napsat typ, kde se da poridit cerna bunda z prvniho outfitu? Neco takoveho hledam, ale porad nic, s cim bych byla uplne spokojena. Moc dekuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Ten první byl můj další tip O:-) I já totiž miluju šedou a černou, to se mi nikdy neokouká ♥ Jinak bunda je kožený křivák od All Saints (mám ji už dlouho, ale myslím, že tento stále prodávají). Jinak jsem hezkou koženou viděla i onehdy v Zaře ♥

      Vymazat
  3. Tenisky super, škoda že v ČR nebudou. Outfit bych vybrala stejný, ale líbí se mi všechny. Jinak já budu na jaro vybírat nějaké Vivobarefoot, ať mám na procházku s kočárkem pohodlí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adélko, i mě to mrzí :-( Popravdě jsem na ně měla zálusk, že bych si je pořídila (v tom větším čísle ovšem :-D).. A děkuju za tip, já jsem barefootkama úplně netknutá a měla bych se dovzdělat, protože na ně slyším samou chválu ♥

      Vymazat
  4. Baťa je moje srdcovka a v celé naší rodině boty od nich převládají. Takže být na vašem místě, jsem po přečtení mailu omdletá pod stolem :-D :-D. Gratuluju velmi ! Ale teď jako amatér se musím zeptat : proč to všechno, když si ty boty nemůžeme koupit ? jsem strašně překvapená, že Baťa třídí boty...asi pochopím, že v Mexiku nebude nabízet kozačky...ale tenisky ? Nejsou pro nás v ČR hodny ?
    Jinak ty fotky jsou fakt super ! Myslím, že další nabídka na sebe nenechá dlouho čekat :-). Mějte se hezky, Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, moc děkuju! Já jsem to ve článku zapomněla napsat (už opraveno), že to je mezinárodní kampaň. Pochopila jsem to tak, že si každý Baťa v každé zemi vybírá z nabídky, co bude prodávat (dle daného trhu).. A český Baťa si je asi nevybral (moje domněnka) :-(

      Vymazat
  5. Nejvic se mi libi uvodni fotka a outfit bych vybrala stejnej, bez vahani. Stribrny boty uz leti tak dva roky, libi se mi moc. Mozna bych sahla po jinym tvaru, ale celkove super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Luci! Já jsem si přála tento, ten první nebo ten s bílým kožíškem, ale to už je trošku úlet :-D. Já si stříbrný dokážu ještě představit ve tvaru Stan Smith od Adidas.. To by se mi taky líbilo O:-)

      Vymazat
    2. Joo a s tou fotkou máš úplnou pravdu! Pro ně se fotily ty fotky v pohybu (a boty) a nakonec to vyhrála ta úvodní a ta, co mám na IG (je vidět, že máš fotografické oko prostě ♥). Zbytek jsou jen moje outfitové fotky na blog :-D..

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Mistře, i Vy na tom máte zásluhu O:-) Nezapomeň, kdo nám vybral foťák! :-)

      Vymazat
  7. Lucko, ty fotky jsou vazne skvele. Jste super sehrany tym :) outfit bych take vybrala tento, libi se mi kombinace bile, bezove a stribrne. Gratuluju ke kampani, toto je takova hezka prace, co dava smysl :) tak at je takovych vic! Petule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc děkuji za sebe i za manžela O:-). Trochu si myslím, že ho to focení dokonce začalo bavit, ale pssst :-D.. Kombinace je i moje oblíbená, tak teď jen sehnat nějaké stříbrné tenisky O:-).. Mějte krásný den!

      Vymazat
    2. Škoda, že je Baťa u nás nemá, ale oni určitě nějaké budou, koukala jsem zběžně na eobuv.cz a je jich tam celkem dost, myslím i Superstary. tak se těším pak na nové a vlastní v nějakém Tvém (může být tykání?) outfitu :-)

      Vymazat
  8. Moc krásné! :)
    Na poslední fotce už letíš na to kafe? :D
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Maruško! Já chtěla fotku v běhu a manžel se mi smál, že to vypadá blbě, jak kdybych se vznášela.. a pak koukám na fotku a já fakt letím O:-) :-D..

      P.S. Máš moc hezký blog :-)

      Vymazat
    2. Vůbec to blbě nevypadá! Právě je to docela umění, když se taková fotka vyfotí dobře. :) ;)
      Děkuju! :)

      Vymazat
  9. Ježišmarjá, Lucko!!! Ty (sry, ale tady musím tykat:D), jsi tak nádherná a stylová žena❤ Mně se líbí všechny outfity a boty jsou opravdu perfektně padnoucí ke všemu zvolenému. Téměř se nedokážu popasovat s vkusem a preferencemi v oblékání většiny lidí, ale u tebe si spokojeně pomlaskávám slastí😄 Konečně někdo, kdo chápe, o čem to je (přinejmenším pro mě). Takže za mě máte oba s mužem 100%!

    OdpovědětVymazat

Blog Design Created by pipdig