neděle 26. března 2017

The Hubs v týmu Elite Bloggers


Není to tak dávno, co mě Terka z blogu Tereza in Oslo pozvala na schůzku do jejich blogerského hubu. Ten den bylo krásně, usadila jsem se na pohodlný gauč s přímým výhledem na Vltavu a přemýšlela o tom, jak by bylo krásné půjčit si někdy loďku (samozřejmě bez dětí, nejsem sebevrah :-D).
Z myšlenek mě vyrušila Terka se Sandrou. Povídaly jsme si. Docela dlouho. O všem možném, o krásném počasí, výchově dětí, práci, blogování.. Popíjely jsme kafe a kochaly se tím úžasným počasím za okny. A pak to přišlo: "Luci, byli bychom rádi, kdyby ses stala členem našeho týmu Elite Bloggers." 

Kdybych měla v puse sousto, pravděpodobně by mi zaskočilo. "To jako myslí vážně? Já? Vždyť nejsem žádná super top blogerka, blog mám chvíli a zdaleka nejsem tak úspěšná, jako oni.. Fakt jako já? Nespletli se?", problesklo mi okamžitě hlavou.


Ne, nespletli, mysleli to opravdu vážně. Jak bych jen popsala své pocity. V prvé řadě euforie, protože někdo opravdu ocení Vaši práci, to, že to děláte upřímně, bez přetvářky, poctivě a s láskou, bez ohledu na konkrétní čísla. Na druhé straně respekt, protože pro mě je to velký závazek na sobě nadále pracovat a hlavně, zlepšovat se. A nakonec to nejdůležitější. Obrovská vděčnost, Vám všem!! Mojí rodině, manželovi, dětem a Vám všem čtenářům, bez Vás bych to totiž nikdy nedokázala. Blog by nikdy nebyl tam, kde je teď. Jste tu, jste moje inspirace, moje spřízněné duše a já jsem tu s Vámi strašně moc ráda!


A pro ty, kteří neví, co je Elite Bloggers, zde je malé vysvětlení. Jedná se projekt, který vychází z norského konceptu spolupráce s blogery a cílem celého projektu je zajištění potřebného zázemí (hub), podpora českých talentovaných blogerek a vyjednávání marketingových spoluprací, které jsou založené na transparentnosti, adekvátnosti, férovosti a upřímnosti. V současném stálém týmu najdete blogy jako A cup of style, Ejvi Freedom, Dom by Dom, Dblog, Tereza in Oslo, Smooth Cooking nebo Stylecookbook.. Všechny ty, které jsou mi vzorem.. A teď tedy i nás O:-).

A co se tímto změní? Já doufám, že nic a zároveň mnohé. Blog bude nadále náš, o nás, osobitý, upřímný a plný témat, která nás baví. Reklama, která se zde vyskytne bude stále označená a maximálně transparentní. Na druhé straně já doufám, že mi to dá možnost poznat další nové, inspirativní lidi, prostor a zázemí k blogování, řadu zajímavých témat a kurzů, kde se dozvím a naučím něco nového. Zkrátka, že to bude velký hnací motor, abych na sobě dál pracovala.


A ráda bych zde rovněž poděkovala za tyhle úžasné fotky talentované Báře Jelínkové. Říkala jsem si, že Vám je představím zrovna dnes. Proč? Jsou totiž upřímné a zachycují přesně to, co se mi na fotkách líbí ze všeho nejvíce - emoce.. Lásku, štěstí, radost.. To, jací doopravdy jsme (nebo jaké je to lepší z nás O:-)).

Myslím, že pro fotky je hodně důležité, když si s fotografem sednete a jste naladění na stejnou vlnu. Nám se to povedlo, u Báry jsme se totiž cítili jako doma. Naše děti teda trochu neplánovaně obsadily jejich dětský pokojíček a moc se jim pak fotit nechtělo. Ještě, že existují dětské piškoty O:-).

Barča fotí v protisvětle, proto mají všechny její fotky ten světlý nádech a já jsem jimi unesená. Zachytila přesně ty momenty, které bych si chtěla uchovat a mít na památku, až budou děti velký a já nebudu mít koho chodit v noci přikrývat, aby nenastydl (snad teda kromě mého muže :-D).


Lucka

P.S. MOC MOC MOC DĚKUJU, ŽE JSTE TU SE MNOU! MÁM VÁS RÁDA!!

Photos by Barbora Jelínková Photography
SHARE:

8 komentářů

  1. Luci, to je skvely! Hubu a Terce fandim od zacatku. Kdyz se nad tim zamyslim, dava mi to urcite smysl, ze jste tam. Gratuluju a drzim palce! P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc moc moc DĚKUJU za podporu! Mám radost a zároveň i respekt O:-) Ale je to velká motivace do budoucna ♥♥♥

      Vymazat
  2. Velká gratulace Lucinko ❤ hodis se k elite uplne suprove :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to moc děkuji 😇 Stále jsem z toho trochu překvapená, ale těším se ❤

      Vymazat
  3. Luci, moc gratuluju a fandím! Elitek je mi sympatických jen pár, ale Ty k nim budeš určitě patřit! ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moooc děkuju! Já ani všechny holky neznám, těším se, že je poznám osobně a jsem zvědavá O:-) :-)..

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig