úterý 18. dubna 2017

OOTD: Jaro v růžové


S přicházejícím jarem na mě jde kromě únavy i chuť nosit víc barev (kromě černé a šedé). Po hodně dlouhé jsem si tak pořídila něco růžového O:-). Zcela jasně se nabízelo vyfotit outfit s jarní Prahou. A tu jsem shledala nejrůžovější na Petříně, kde tou dobou byly již rozkvetlé stromy.

Měli jsme jasný plán. Vyfotíme rychle outfit, půjdem na lanovku a pak cestu zakončíme na hřišti dole. Děti jsem jasně instruovala, natěšila na zážitek s lanovkou, vybavila odrážedly, abychom byli rychlejší, do baťůžku si nabalila ještě lodičky na podpatku, protože se mi k tomu hodily nejvíc, že jo :-D a mému muži naslibovala, že pak mu dám zase na pár dnů s focením pokoj (na to on slyší skoro víc, jak na vychlazenou večerní Fantu a brambůrky O:-)).

Ptáte se, jak to dopadlo? Lanovka vůbec nejezdila, někde stromy nebyly dostatečně barevně rozvetlý, takže jsme místo hledali tak hodinu, Hugouš se na odrážedle pohyboval rychlostí hlemýždě a rozhodl se pro relaxační pauzu u každého odpadkového koše, Nelča uronila slzu, protože nám dětské hřiště zavřeli před nosem a lodičky? Tak ty jsem z baťůžku ani nevytáhla ("Jsem ti to říkal, že je táhnem úplně zbytečně, proboha" :-D). Ale na závěr jsme si pochutnali na palačinkách s čokoládou! Takže konec dobrý, všechno dobré :-).

Jaké barvy máte na jaře rádi Vy?

Lucka

P.S. Halenku jsem si zamilovala, byť je z polyesteru O:-)

P.P.S Jak dopadly po výletu s dětmi ty bílý kalhoty asi nemusím dlouze popisovat, že? :-D





jacket - Levi´s // top - Storets // jeans - IRO // sneakers - Golden Goose // bag - Gucci //
sunnies - Celine
SHARE:

6 komentářů

  1. Luci, opet vtipny ctivy clanek. A s tama teniskama je to cool, bluza ri moc slusi :) ja se letos taky zamilovala do pudrove ci baby ruzove a nejlepe v kombinaci s baby blue. Jen jsem jeste nesehnala muj vysneny ruzovy top, budu na tom dal pracovat :) preju krasne jaro, a at uz je zase tady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju moc!!! No podpatky by mi asi udělaly delší nohy, ale co už :-D. S dětma je to vždycky tak trochu adrenalin :-D.. Já jsem v obchodě taky na nic moc nenarazila, hledám hodně na internetu po večerech a hlavně po nocích, kdy děti spí :-D Krásné jaro i Tobě/Vám!!

      Vymazat
  2. Mila Lucie, tak jsem se rozhodla Vam tu vyseknou poklonu. Dnes jsem nasla Vas blog pres IG. Ac obvykle podobne blogy moc nesleduji, tady jsem se zacetla, pobavila a pokochala nadhernymi fotkami. Proste se hezky ctete a hezky se na Vas kouka, pritom si na nic nehrajete a jeste pisete bez chyb!:-))) Clovek by rekl "dokonala", ale uprimne, bez zavisti:-). At se Vam dari a hodne zdravi! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko (snad můžu takhle oslovit O:-)), moc Vám děkuju! Opravdu moc a z celého srdce! Takový komentář vždycky tak moc potěší, zahřeje u srdce a nakopne! DĚKUJI za něj (i když se zpožděním, stydím se)! Budu se snažit, aby se Vám tu líbilo i nadále! P.S. A já Vás určitě znám z IG :-)

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig