neděle 2. dubna 2017

TOP 15: Hitparáda nepovedených fotek


V počítači mám takovou tajnou složku.. Jmenuje se Nepovedené fotky... Její obsah je přísně střežen a já si myslela, že tyhle fotky nikdy nespatří světlo veřejného světa. Ale když byl ten Apríl, nechám Vás do ní trošku nahlédnout. Takže tady jsou.. Moje oblíbené fotky, které se zřejmě nikdy nedostanou do rodinného alba, protože jsou vysoce kvalitní a jejich uměleckou hodnotu by nemusel kdejaký rodinný příslušník úplně pochopit..

15. Vlasy, vlasy, vlasy! Každá blogerka to asi zná.. Jsou všude, ale ne tam, kde mají být. Občas jsem tak nepříčetná, že kdybych měla po ruce nůžky, jsem krátkovlasá :-D..


14. Lucie sedící, spící! Ale pozor, umím spát i ve stoje, při chůzi, s dětmi či bez :-D..Medituji takto často.. Je to takový můj koníček..


13. Ježišmarjá, kde jsou děti? Ano, tohle je ten typický výraz, kdy Vás muž fotí, zatímco děti zdrhají někam, kam nemají. Neli, pojď sem!" Hugo, nejezdi tam na té motorce!" Takže stop focení a jdeme je odlovit zpět O:-). 


13. Nafrněná, nafrněná, nebezpečná. Znáte tu písničku? Jinak já samozřejmě nafrněná nejsem vůbec, rozumíte mi, že jo? :-D


12. Vítězka slavíka. Jojo, zpívám často. Vlastně bych řekla, že téměř na všech fotkách si nějak prozpěvuju:-D. Aneb když už se dítě tváří normálně, pak je tu matka, aby to skóre napravila :-D


11. Chceš do nosu? Aneb Lucie umí být někdy taky za drsňačku. Ten Rocky Balboa výraz samozřejmě nepatří fotografovi (můj muž), ale kolemjdoucímu čumilovi O:-).


10. Zoufalá matka. Focení s dětmi je jedna velká, nekončící hra, ve které pravidla určují zásadně jen děti..


9. Bubák v kabelce. Aneb udělalo se mi trochu nevolno a pravděpodobně si chci odložit do té kabelky (ne, nebojte, nestalo se :-D).


8. Je mi zima! Zima je mi permanentně (možná jen občas v létě ne), ale stát na fleku a usmívat se do hledáčku přes půl hodiny s holými kotníky v mrazu, to není úplně dobrý nápad (babi, radši to ani nečti!).


7. Ave Caesar! Mám jediný štěstí, že to byla levá ruka, aby mě ještě nezavřeli O:-)..


6. Fotogenická matka. Prozradím Vám tajemství. Většinu fotek s dětmi vždy zkazí můj připitomělý výraz O:-).. Děti jsou na tom výrazně líp..


5. Madamme Tussauds. Pozor pozor, na vědomost se dává, že Lucie má již svou podobiznu v muzeu voskových figurín. Proč mám ten nas.... výraz netuším, ale koukněte na vysmátýho Hugouše vzadu :-D..


4. Zombie.. Tahle fotka by měla být uveřejněná až po 22. hodině, aby nestrašila děti :-D..


3. Matka na tahu.. Pár panáčků na zahřátí, a to se pak panečku fotí jedna radost..


2. Křeček. A tenhle výraz, tuším, opravdu patřil mému muži :-D. Co mu předcházelo už nevím, ale vím, co následovalo.. Museli jsme přebalit Hugouše ve Světě techniky..


1. Orgasmus. Tak tuhle fotku pojmenoval můj muž. A já jen upřímně doufám, že si dělal legraci O:-)..


A pak tu máme jeden instagramový bonus navíc. Pokud nás sledujete na IG již déle, možná Vám tahle fotku neunikla. Lucie a její majstrštyk :-D.. Aneb snaha o uměleckou módní koláž..  Nejlepší na tom je, že původní fotka měla popis "těším se na jaro" a její podtext mi musel vysvětlit až můj muž poté, co jsem jí dávno uveřejnila..

Vidíte to? Jestli ne, tak malá nápověda - koukněte pozorně na řetízek O:-).. Máte to??


Tak snad jste se dnes alespoň trošku pobavili O:-).. Chtěla jsem Vám ukázat, že ne vždy se fotky povedou dle představ (vlastně se nepovedou dost často :-D) a taky to, že si ze sebe rádi doma děláme legraci :-D..

Která fotka se Vám "líbila" nejvíc? Máte taky nějakou svoji perličku do rodinného alba?

Lucka
SHARE:

10 komentářů

  1. Skvely clanek! :-) super napad, palec nahoru :) moc jsem se pobavila :) super,ze jdes s kuzi na trh i timto zpusobem a umis se zasmat sobe sama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, milá neznámá :-) Sranda musí být, obzvlášť v dnešní době O:-).

      Vymazat
  2. Luci, tohle nemá chybu. ve světě perfektních IG profilů a vystajlovaných fotek zveřejnit něco naprosto lidského a běžného. Jsi jednička! za někoho velmi nefotogenického, kdo nemá blog a tím pádem se "nemusí" fotit 50x, aby z toho něco kloudného vyšlo, můžu říct, že fotky podobného typu převládají a když chci něco na IG, tak to většinou vzdám já nebo fotograf. to je přesně ten důvod, proč tam mám fotky přírody a nebo typické #fromwhereistand :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc děkuji! Nj, člověk se snaží o dokonalé fotky, ale ta realita je kolikrát trochu někde jinde :-D..Každá "povedená" fotka stojí docela dost úsilí, nervů a potu ve tváři :-D.. Musím poděkovat svému muži, že má se mnou ještě trpělivost a dětem taky, že nás ještě nevyměnily :-D Jinak bych totiž měla úplně ty stejné fotky, jak píšeš- přírodu, fotky svých noh a já k tomu přidám ještě snídaně :-D :-D..

      Vymazat
  3. Luci, skvělý článek v době, kdy každá blogerka prezentuje photoshopový dokonalý virtuální svět! Big like za odvahu :) H

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, Hani, moc díky! Já jsem děvče odvážné :-D. Ale ne, není se za co stydět, každý to známe a máme pár takových "pokladů" v šuplíku O:-) :-D. To je prostě život, bez přetvářky :-)..

      Vymazat
  4. Haa, nejvíce mě pobavila fotka Ave Caesar a fotka na IG :D Supr článek!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tyto fotky jsou prostě nej a moc oceňuji, že se bereš s humorem! Paráda, ty komenty k fotkám taky nemají chybu... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, moc děkuji Misho! Čtu ten komentář až teď :-O Omlouvám se!! Občas je potřeba se zkrátka nebrat tak vážně O:-) Mám ráda legraci :-D

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig