středa 24. května 2017

Velká narozeninová soutěž


Moji milí čtenáři, tento týden je to rok, co jsem s rozklepanýma rukama a staženým žaludkem (ano, byla jsem hodně nervózní :-D) klikla na to kouzelné tlačítko zveřejnit blog. Původně jsem myslela, že to bude příležitostný koníček, ale postupně se z toho vyloupla láska O:-). A víte, jak je to první rok se vztahem. Nemůžete se dočkat, až ho/ji zase uvidíte, euforie, postupně se oťukáváte a zjišťujete, jak moc si vzájemně sedíte nebo se těšíte na milé reakce Vašich přátel, kteří Vašemu vztahu fandí.
Ale přijdou samozřejmě i první mráčky, okamžiky, kdy třeba i přemýšlíte, jestli ten vztah má smysl, jestli Vám nebere až moc času na úkor Vašeho vlastního soukromí nebo zjistíte, že jste té lásce propadli až moc O:-). A tak hledáte svůj směr, svoji cestu, kterou se ubírat k vzájemné spokojenosti :-).

Za ten rok se toho událo mnohé (chystám takový malý rekapitulační článek O:-)), ale i po roce musím říct, že ten vztah stojí za to a že toho nelituju ani na chvíli!

Děkuji mojí úžasné rodině, která mě v tom mém vztahu podporuje a bez které by to vůbec nešlo. A děkuji Vám všem, čtenářům, že jste nám dali šanci a že se sem třeba i rádi vracíte a líbí se Vám tu. A protože narozeniny je třeba oslavit, dnes tu pro Vás mám ve spolupráci s řadou partnerů krásnou narozeninovou soutěž o ještě krásnější ceny..

Takže o co se bude soutěžit??
1. Dům myšek Cirkus a malá Julie k tomu od nakladatelství Meander O tom, že Dům myšek je naše srdcová záležitost jsem Vám tu na blogu už psala. Máme doma oba dva díly a nyní vychází další, již třetí v pořadí, s podtitulem Cirkus. Pojďte se spolu s námi podívat do šapitó, prohlédnout si zvířátka a zažít další dobrodružství s našimi myškami - Samem a Julií. A aby toho nebylo málo, dostala jsem od nakladatelství Meander jako bonus ještě jednu malou Julii, tedy přesně takovou, jaká vystupuje i v knížce. Tak neváhejte, těchto malých myšek rychle ubývá a na trhu je jich prý už strašně málo. A já Vám můžu slíbit, že příště prozradím, kam se myšky chystají ve 4 díle a pozvu Vás taky na jednu super akci!


2. Náramek Mom od Le petit délice  Na tyhle překrásné šperky jsem si dělala zálusk už na Mini festivalu (psala jsem o tom ZDE) a upřímně říkám, že ještě předčily mé očekávání. Lenka, která je autorkou, vyrábí náhrdelníky, náramky a prstýnky v limitovaném počtu, takže co šperk, to v podstatě originál. Já tyhle drobné náramky zbožňuju, takže se asi nebudete divit, že jsem neodešla s prázdnou (brzy Vám je ukážu více O:-)) a pro Vás tu mám jeden krásný šedý náramek s tím nejhezčím nápisem - Mom.

3. Žirafka Sophie od e-shopu Feedo.cz Seznamte se se Sophií. Ona je to totiž princezna mezi hračkami pro malé miminka a bude i krásným dárkem O:-). Součástí setu je hračka ze 100% přírodního kaučuku a měkký mazlík, který se může stát skvělým parťákem na spinkání. My na ně máme jen ty nejhezčí vzpomínky, Nelinka je měla už v inkubátoru, když jsem se s ní ještě nemohla mazlit já..  


4. Sada plenek od Mamapocket shop Báru, která dělá tyhle překrásné bavlněné plenky, asi znáte. Bára je totiž maminka, skvělá blogerka a moje spřízněná duše. Před nedávnem spustila svůj vlastní e-shop s bavlněnými plenkama s potiskem, které jsou od začátku až do konce vyrobené v České republice. Jeden či jedna z Vás tak může vyhrát sadu 4 plenek- You are so loved, 2 květinkové a Ahoj světe, kterou lze použít i jako osušku, zavinovačku či dečku. A já se moc těším, až Vám o nich napíšu více!




5. Oblečení značky LoowFAT kids  Asi jste si všimli, že milujeme pandy! A ne jen tak ledajaké! Panda se totiž stala poznávacím znamením téhle úžasné značky oblečení pro děti, kterou má na svědomí maminka dvou kluků Zuzka. Soutěžit se bude o béžové kraťásky a žluté tričko s pandou (velikost dle vlastního výběru) a vojenskou kšiltovku, kterou hrdě nosí i náš Hugouš (všechny věci můžou být jak pro holku, tak pro kluka O:-)).

6. Baťůžek Skip Hop od e-shopu Feedo.cz  Tenhle baťůžek je prostě boží. Nelinka má doma jeden s nosorožcem od stejné značky a nosíme ho každý den do školky. Je bezva prostorný, vejde se do něj svačina i věci na převlečení a oceňujeme i boční kapsu na pití a přední kapsičku na naše malé poklady, které si odnášíme z parku O:-).





7. Lego Duplo sada Cesta kolem světa Které dítě snad nemá doma Lego? Jedna z nejoblíbenějších hraček na světě! My doma stavíme často. Nebo takhle, Nelinka staví a Hugo jí to chodí bořit :-D. Ale milujou to oba. Pro Vás máme připravenou jednu úžasnou krabici pro malé průzkumníky plnou zvířátek z celého světa včetně velryby s otevírací pusou.. Takže tu prostě musíte mít, že jo? O:-).


8. L´occitane Terre de Lumiere  Nedávno jsem Vám o představení této nové vůně psala na Instagramu a Facebooku. A pozornost si opravdu zaslouží, protože za mě voní nádherně. Je inspirovaná tzv. zlatou hodinou, tedy dobou, kdy obloha vzplane všemi odstíny zlaté barvy. Ve mně probouzí touhu zajet někdy do Provence a konečně to zkusit na vlastní kůži O:-). A pro Vás tu mám 50ml této nové gurmánsko-aromatické vůně a k tomu ještě 250ml zkrášlujícího tělového mléka.

9. Odrážedlo First bike z e-shopu Feedo.cz  Taky máte doma malého a nadaného (potenciálního) cyklistu? O:-) Tak právě pro něj/pro ni by mohlo být super tohle první kolo, resp. odrážedlo. Nelinka má úplně stejné a odjezdili jsme na něm už dost kilometrů. Má odolný, pevný a pružný rám, který absorbuje nerovnosti terénu a chrání dětskou páteř, řidítka, která pomáhají držet směr a váží jen necelé 4kg. Vybrali jsme pro Vás barvu street red, která se hodí jak pro holky, tak pro kluky :-).


Pevně věřím, že se Vám můj výběr cen líbí a zapojíte se do soutěže :-). Co pro to musíte udělat?

  1. Dát To se mi líbí stránce The Hubs na Facebooku ZDE 
  2. Napsat mi do komentářů pod tento soutěžní post na Facebooku nebo do komentáře sem pod článek (v tom případě nezapomeňte připojit svoje celé jméno, pod kterým nás sledujete na FB a svůj mail!), co Vás na našem blogu baví nebo co byste tu naopak rádi uvítali nebo zanechte jakékoli přání - nechám to na Vás O:-)
  3. Kdo bude tento soutěžní post na Facebooku VEŘEJNĚ sdílet, toho zařadíme do slosování hned 2x!!! (upozorňuji, že pokud nesdílíte veřejně, já to neuvidím a nemohu Vás zařadit do soutěže ještě jednou).

Přihlašovat do soutěže se můžete do neděle 28. května do 20.00h! Poté přihlašování ukončím a následující týden budeme ze všech přihlášených losovat. Výherce bude vždy zveřejněn na našem blogu spolu s článkem, kde Vám představím jednotlivé výhry a jejich tvůrce. To proto, že si to více než zaslouží, bez nich by tahle krásná soutěž totiž nemohla vzniknout! A navíc, všechny ceny jsou pro mě srdeční záležitostí 

Lucka


SHARE:

92 komentářů

  1. Protože jsi svá, upřímná a autentická, nebojíš se mluvit o věcech o kterých ostatní nemluví. Máš super nápady na posty a jsi srdcařka. Z každého postu je vidět, jak máš blog ráda, jak to děláš srdcem a my Tě prostě milujeme. :)
    Sleduju na FB i IG. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kiki Hrdličková24. května 2017 v 20:35

    Luci, gratuluju k prvnímu roku blogu. Za rok jsi to dotáhla daleko a přeju Ti, aby se Ti nadále dařilo a aby Ti blog přinášel převážně jen pozitiva:) Já sama mám moc ráda Tvé fotky, jak na blogu, tak na IG. Ať už focené Tebou nebo Martinem:) A co se týče článků nejradši mám osobní články a články o výletech:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne narodeniny pre môj najobľúbenejší blog :-) - baví ma Tvoj štýl, zmysel pre humor, nadhľad, cit pre módu a hlavne si mi blízka hlavne tým, že si si s Nelinkou odžila to, čo ja s našim Filipkom - nech Ti to aj naďalej tak skvele píše :-)

    na fcb ma nájdeš pod týmto menom, e-mail: majusik.kruzliakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nejraději mám tipy na výlety s dětmi, ale rada čtu všechny články, které jsou vždy milé, vtipné a inspirativní. Blogu, tobě Luci i nám čtenářkám přeji, aby tě to ještě dlouho bavilo a přinášelo radost:) Sleduji FB i instagram Krnakovav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, i když jsem tvůj blog objevila teprve nedávno, při čtení tvých článku se opravdu odreaguji a ve většině vidím i sebe :D jsem také ráda, že se mohu alespoň trošku inspirovat, jelikož Hugo je jen o trošku starší než náš Matyáš :)
    Takže bych Ti chtěla popřát, aby tvuj blog měl spoustu spokojených čtenářů i do budoucna, aby ti články šly od ruky a my se u nich mohli odreagovat jako doteď ;-)
    MK.Michaela@seznam.cz
    Sdílím i na FB

    OdpovědětVymazat
  6. Blahopreji k 1 narozeninam a preji jeste dalsich x takovych uspesnych blogerskych let.
    Moc rada ctu outfitove clanky a clanky z vyletu. Proste jen tak dale.
    Na fb jsem pod jmenem Radka Eliášová
    Radu.eliasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Velká gratulace k 1. narozkam! Jenže tohle mimino se během roku nejen, že naučilo chodit, ono dokonce pádí s větrem o závod. Díky Helence (photo) jsem s Vámi téměř od začátku a sleduji ten progres ve sledovanosti. No a pak je tu to zaměření. Já jsem absolutní módní barbar, ale mě tak baví koukat na ty Vaše outfity, i když jsou pro mě stylově absolutní sci-fi. A nejvíc, nejvíc mě baví, že je to tu normální. Že Hugouš řve, že se klidně poblinka v restauraci, že odřete auto, ptz zapomenete na sáně na střeše, že si vezmete super krátký šaty na písek a pak se přiznáte, že to fakt nebylo úplně ono. Takže za mě blog co mi dává smysl a ráda ho čtu, nejen sjíždím fotky. Jo a vlastně vše nejlepší! Tereza reza.r@seznam.cz p.s. Potřebujeme nutne myšky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. V prvom rade gratulujem k prvému rôčku. Písať blogy by ma bavilo, veľmi, no nemám odvahu a tak ste pre mňa skvelá motivácia. Mám rada uvoľnenosť blogov, bez pretvárky, úžasné fotky. Píšete veci, ktoré mnohí cítime, vidíme, no skrývame sa prrd okolím. Super, len tak ďalej.

    OdpovědětVymazat
  9. Přejeme ještě spoustu krásných let blogu.
    Blog nás moc baví a nic bych neměnila, jste originální, svá a vždy se trefíte do vkusu a zájmů všech maminek.
    Děkujeme, že tu jste pro nás.
    Barajastrzembska@gmail.com
    Soutěžím i na fb

    OdpovědětVymazat
  10. Rada Vas čtu, protože jsem take maminka od dvou deti s podobným pohledem na svět, takze se ve spoustě článků vidím. Mam rada módu, takze cokoliv se ji týká si rada přečtu.
    Veronika Bidmanova
    Veronika.ringelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Krasne prvni narozeniny! My oslavili prvni narozeniny vcera, a to nasi holcicky. Je uzasne, ze najdete vzdy cas napsat pekny clanek, ktery je inspiraci pro mnoho zen - maminek. Nejvic mam rada Vasi uprimnost a osobitost. Preji mnoho uspechu do dalsich let.
    Na Fb sleduji jako Eva Strynclova, mail: evis@wo.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Wau, tak to jsou ale vážně luxusní ceny! Kdybych měla vypíchnout jen jednu věc, tak mě nejvíc baví a inspirují vaše módní kreace. Máme stejný styl a nejednou jsem od vás něco odkoukla. Přeji mnoho úspěchů i do budoucna!
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné první narozeniny! To to tedy uteklo :-) Nejvíce oceňuji upřímné osobní články. Přeji každopádně plno inspirace a chuti nejen do psaní! Na FB sleduju pod svým jménem, mail je katvan@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. mě se moc líbí, že je to psané, jak bych to řekla: Čtivě ;-) Že to člověka prostě baví, můj obdiv já po čtyřech letech na rodičovské mám problém složit větu :-D na fb sdíleno jako Renata Ševčíková (PavlikovaRenata@seznam.cz) a všechno nejlepší a spoustu dalších spokojených let ve vztahu ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc gratuluji k 1. roku. Všechny články mě baví, ale kdybych měla vyzdvihnout jednu oblast, tak by to byly asi osobní články. Přeji do budoucna, aby i nadále byly vaše články plné inspirace a nás těšily ještě hodně dlouho. Sleduji a sdílím i na FB jako Iveta Ptáčková. iveta-ptackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Gratuluji a preji mnoho dalsich let plnych ctenaru. Ja mam nejradeji clanky spojene s detmi (cerpam inspirace na darky a vylety). Na fb jsem jako Aneta Bujok. A.saj@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Přejeme všechno nejlepší k narozeninám :) Blog je super je pěkné z toho čerpat informace a zajímavosti a inspirace na výlety :) na fb jsem Eli Rozšafná a mejl :milovanejandilek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Dobry den,rada se zucastnim souteze podfb uctem Kateřina Mašková,Praha-katka.maskova@gmail.com.Vas blog mam velmi rada.Jste sympaticka,inspirativni a pritomvelmi prirozena.Mam rada vas styl psani a humorne pribehy:-)Ocenila bych mozna vice tipu z domacnosti,co se vam osvedcilo u deti...prakticke tipy.Ale jak rikam,nemenila bych nic a na Vase clanky se vzdy tesim a jako matka dvou deti se vnich casto vidim a zasmeji se s Vami.Hodne uspechu!Katka

    OdpovědětVymazat
  19. Hrozne se mi libi vas styl oblikani a tim myslim vas vsech tri :-) Zadna ruzova holcici a modra klucici, pekne vsichni sladeni. Taky jsou super vsechna "priznani". Proste nehemzi se to tu smajliky jak je to materstvi jen slunickovy :-) Preju dalsi stejne super blogove roky! Lucie Patkova (luciepatkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  20. Vsetko najlepsie k 1. narodeninam a prajem nech sa blogu dari, nech nadalej pisete zaujimave clanky, nech vas pisanie blogu bavi a bavi aj nas- vasich citatelov:) Blog som objavila nedavno a zaujali ma clanky o cestovani, a rada si precitam clanky o rodine a "osobne". Andrea awdwa@post.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Vsetko najlepsie k 1. narodeninam a prajem nech sa blogu dari, nech nadalej pisete zaujimave clanky, nech vas pisanie blogu bavi a bavi aj nas- vasich citatelov:) Blog som objavila nedavno a zaujali ma clanky o cestovani, a rada si precitam clanky o rodine a "osobne". Andrea awdwa@post.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Gratuluji k prvním narozeninám a přeji, ať se blogu i nadále daří! ;-) Nejradši mám osobní články, fajn jsou i tipy na výlety a prima by byla třeba i nějaká inspirace ohledně bydlení (zařízení dětského pokoje apod.). Sleduji na FB... Lucie Máchová lucky.222@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné první narozeniny! Můj nejoblíbenější blog! Líbí se mi Luci Váš styl psaní. Je nabitý pozitivní energií,často se i zasměju,jak upřímně popisujete jedinečný život s dětmi a mám ráda veškeré Vaše tipy na výlety,hračky,oblečení apod.,kterými se můžu inspirovat. Hodně štěstí a jen tak dál. Pavla Hovorková, pavlanav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné 1. narozeniny.
    Moje dceruška je slaví dnes.
    Za ten 1 rok života jsme zažili neuvěřitelný pokrok a vývoj.
    Přeju i Vám ať tento blog roste a sílí.
    Je fajn si pročítat veselé historky, to nevymyslíš.

    Martina Krhutová
    Nagrape@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. gratuluji oslavenkyni:-)
    Vyhledavam predevsim clanky o detech,od tipu na hracky po napady na vylety. Uvitala bych nejakou recenzi o prirodni detske kosmetice.
    Kateřina Muchka
    horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Gratuluji a přeji hodně inspirace do dalších let :-) nejradeji mam tipy na vylet...sdilim :-) Kristýna Jarčičová (Kikik@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  27. Irena Durdilová25. května 2017 v 6:09

    Krásné pevní narozeniny. Blog teprve objevuji, ale líbí se mi moc. Je čtivý a zajímavých článků není nikdy dost. Tak ať se daří i nadále. irena.durdilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Gratuluji k prvním narozeninám a přeju spoustu krásných dalších let :-)
    Sdílím :-)
    Klára Zindulková, klarkakrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné narozeniny, na blogu jsem malou chvilicku ale líbí se mi, ze dokážete rozesmat Fb Lucie Voznicová-Vrlová. Mail Lucie.voznicova@centrum.cz (voznice27@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  30. Moc gratuluji k 1. nádherným narozeninám <3 Na vašem blogu se ráda odreaguji a moc se mně líbí váš styl ;) Sleduji na Fb pod svým jménem Yveta Ličková, email : yveta.lickova@seznam.cz Sdílím na Fb veřejně a všem přeji hodně štěstí a ám nádhernou oslavu 1. narozenin <3

    OdpovědětVymazat
  31. Všechno nejlepší blogu, ať se daří i nadále, mě nejvíce baví články o cestování, díky (zuzvil@centrum.cz Zuzana Fafílková)

    OdpovědětVymazat
  32. Prvni narozeniny jsou vzdycky krasne, preju blogu, at jich ma jeste hodne a dela svoji majitelce radost :-) to je totiz to nejdulezitejsi :-) (Jana Frantikova, jhruzova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  33. Předně přeji The Hubs další krásně roky,psané s láskou a vtipem tak jako tomu bylo do jeho prvních narozenin. Jsem maminkou dvou úžasných kluků a blok je pro mě krásná forma odreagování, návratu k vnitřnímu klidu a Váš vtip a nadhled s jakým píšete je to co jediné mohu přát blogu do dalších let, ať zůstanete taková jaká jste. Krasnou oslavu prvních narozenin. Na Facebooku jsem jako Iva Huptychova, ivana.huptychova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Co bych změnila? Nic, v článku Přiznání aneb 10 věcí které ze mě dokonalou mámu asi neudělají jsem se našla. Taky jsem před dětmi říkala, že to a to nebudou. Ejhle a dělám vše skoro naopak. Ne nadarmo se říká, že nejvíc rad rozdává rodič, které děti nemá.
    na fb. Zuzana Brňová , zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Vše nejlepší k narozeninám :) Na blog jsem přišla před nedávnem, zatím se rozkoukávám. Líbí se mi, že jste svá a články se dobře čtou. Fb Veronika VílaZhor Haláková, veronikahalakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Tvůj příjemný blog s kvalitníma fotkama sleduju od začátku, jen tak dál :) (na fb Klara Lepicova, hokee@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  37. moc gratuluji k výročí, mám ráda lidi, kteří dokáží lidem předávat "krásno" kolem nás, a váš blog je plný krásna, to mám moc ráda (sleduji i na Fb jako jana Málková Morávková)

    OdpovědětVymazat
  38. sdílím   a upřímně jsem na váš blog přišla teď poprvé díky soutěži a hned jsem se začetla... budu sledovat :)
    Katka Hhranolka Ottmarová
    hhranolkakatka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Všetko najlepšie prajem! Na blogu milujem, ako bezprostredne nám ponukas kúsok seba, svojej rodiny. Si pre mňa, nás veľmi inšpiratívna. Veľa šťastia!
    Slávka Púčková
    salvija@szm.sk

    OdpovědětVymazat
  40. Preju krasne blogonarozeniny!
    Vase clanku rada ctu, jsou uprimne a proste takove, jak to s detmi bezne byva...rodic ma predstavu klidneho obeda v restauraci treba a deti by to chteli jinak... ;)
    Sleduji na fb jako Adéla Vlasáková i ig (weddingsbyadlina)
    adela.prsalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Líbí se mi na vašem blogu, že když si přečtu nějaký článek na který narazím, tak po něm mám pocity: jako jojo tak to mám taky. Nebo to je dobrý nápad.
    Oproti těm ostatním blogům, kdy mám pocit že jsem špatná matka a žena protože nejsem superžena. :D
    Hana
    hana.dlouha125@seznam.cz
    fb: Háňa Dlouhá

    OdpovědětVymazat
  42. Milá Lucie, váš blog čtu pravidelně,nejraději mám od vás outfitové články, protože mi váš styl připomíná ten můj. A samozřejmě se mi nejvíc líbí články ze života, vždycky mi to připomene naše rodinné události. Úplně nevyhledávám ty dětské tipy, ale je to proto, že děti už mám poněkud starší. Protože jsem dvacetiny slavila už dva krát :-), jsem od vás o nějaký ten pátek starší, tudíž mám děti v pubertálním věku, a to je teprve mazec. Takže užívejte radosti s prťatama, bude hůř. Chtěla jsem tím jen říct, že případné dětské výhry bych nevyužila, proto ráda přenechám. O co bych ale ráda soutěžila by byl náramek "mum", protože vím, že je to sakra dřina být dobrou mámou, a ne vždy mám ten pocit, že se mi to daří. Facebook jsem tedy kvůli vám oprášila, i když ho nepoužívám. Nejsem favorit i když chápu sbírání laiků. ovšem největší peklo je, když se chcete zúčastnit nějaké soutěže, nebo jak se tomu dnes říká giveaway a chtějí po vás, abyste vypsala další lidi,což se často děje na ig. To mne vždycky odradí. Možná byste o tom mohla napsat článek, jak to vidíte vy z druhé strany (tedy organizátora soutěže).
    Na fb jsem vás začala sledovat jako "chlubnaci", ale sleduji vás hlavně na instagramu, email je sarka.chlubnova@seznam.cz
    Omlouvám se za obsáhlejší komentář a přeji plno inspirace, Šárka.

    OdpovědětVymazat
  43. Všechno nejlepší k prvním narozeninám Vašeho blogu. Moc se mi líbí Vaše outfitu, jsou pro mě inspirací. Vaše články mě opravdu baví, v poslední době hlavně ten o jídle s dětmi někde venku. Byli jsme teď na první rodinné dovolené v pěti. Se třemi dětmi to zvláště v restauraci vážně není jednoduché, ale nakonec to dopadlo vždycky dobře (manžel předem hledal restaurace s dětským koutkem, s předzahrádkou...) Přeji mnoho dalších spokojených čtenářek. sedlackova.kveta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Luci, všechno nejlepší! Ona je to totiž hlavně tvoje zásluha :) Když mi Martin povídal o tom, že jeho žena si zakládá blog, tak jsem si říkala, že jsi odvážná, v tom množství blogů, které dnes existují. Ale musím říct, že se ti to povedlo! Sleduji tvůj blog od začátku a i když třeba módu, která není úplně můj šálek čaje, přelítávám jen v rychlosti, tak zbytek čtu o to poctivěji :) Samozřejmě, jako asi každá matka, se nejvíc zasměju u těch příběhů ze života. Valentýnský článek je můj oblíbený aneb taková je prostě realita života :D Vzhledem k tomu, že jsi na blogu psala o blogovacím kurzu a dávala různé tipy, tak by mě třeba zajímalo, jak reálně funguje ta spolupráce s různými lidmi/firmami, podporují blog výměnou za reklamu? Nebo je to 'obchodní tajemnství'? Takové to zákulísí blogu :) Jinak na mamablogu hlasuji, určitě by sis zasloužila umístit se! Takže závěrem vše nej do dalších let!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem se rozepsala, tak jsem vynechala kontakt :) petra.spacilova(at)gmail.com

      Vymazat
  45. Přeji krásné narozeniny a jen to nejlepší a ať se krásně daří :-) Na blogu jsem nová, ale ráda jej budu sledovat, zajímá mě vše okolo dětí - hračky, oblečení, také kosmetika a třeba tipy na výlety :-) Jsem maminka na MD, takže si ráda počtu a nechám se inspirovat :-) sleduji a sdílím na FB jako Petra Vojtěch petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Mně se líbí tipy na výlety, těch není nikdy dost :)
    veronika.sulcova@centrum.cz
    Veronika Šulcová na fb

    OdpovědětVymazat
  47. Baví mě vaše upřímnost i ve věcech, o kterých se nemluví lehce a spousta lidí o nich nemluví vůbec. Některý dny prostě nejsou báječný a růžový, jak na některých jiných blozích vypadá. Mám téměř dvouletou dceru, tak si k vám chodím hlavně pro isnpiraci. Váš styl článků mě moc baví :) Přeju vám ať vás blog pořád takhle baví, je to na něm znát :)

    Katka
    Na FB: Katerina Horova
    (Katerina.horova86@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  48. Přeji krásné narozeniny. Všechno je super. Nejlepší jsou tipy na výlety. Na fc Ivča Láznická ivicek.kiwicek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Luci, krásné blogonarozeniny! :)) Na Tvůj blog chodím vždycky hrozně ráda koukat, asi proto, že jste všichni takoví milí a sympatičtí! Moc se mi líbí styl Tvého psaní, jsi prostě tak mile bezprostřední a svá, jen tak dál! :))
    mail: gathermoments(zavinac)gmail.com
    fb: Evi Gathermoments

    OdpovědětVymazat
  50. Moc gratuluji k prvním narozeninám! Přiznám se, jako pracující matka tří dětí mám málo času na čtení všech těch krásných blogů, ke kterým ten Váš rozhodně patří. Ale přesto se občas chvilka najde. A co se mi líbí? Po přečtení některých článků si připadám aspoň trochu jako "normální" matka :-) Děkuji za upřímnost a přeju hodně spokojených čtenářů.

    FB: Eva Macháčová
    ev.ru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Váš blog je velmi sympatický ;) Sleduji vás jak na FB, tak IG a hlasuji pro vás na Mamablog roku :)
    Fb - Jitka Kotenova
    Email - kotenova.jitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Velká gratulace! Já mám nejradši outfitové články a ráda bych si přečetla i více o kosmetice. Za chvíli čekám druhého prcka, tak mě minule pobavilo i přiznání. Aspoň člověk ví, že v tom není sám; -)Nejraději Tě sleduji na IG.

    Pavlína Hofmannová
    pavlinabrandejsova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Luci, čtu Tvoje články celý ten rok a moc se mi líbí jak obsah článků, tak fotky. Když dělám na Vánoce fotoknihy, tak vidím, kolik je s fotkama práce a to je absolutně nemám vytuněné jak ty, takže to fakt oceňuju. Já čtu ráda všechno možné, je to takový relax, když děcka spí, u Tebe to vypadá tak idylicky, i když píšeš o nezdarech :)Ať se daří i dál! Dana (fb Dana Charvátová, kristova@post.cz)

    OdpovědětVymazat
  54. Preji prekrasny nastavajici rok,aby dalsi narozeniny byly take tak radostne!A k temto prvnim narozeninam gratuluji!Řeháková Radka,rada.rehakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Všechno nejlepší k prvním narozeninám, přiznám se, ze na tento blog jsem přišla díky soutěži az teď, ale co se mi tak na první pohled líbí, tak vaše upřímnost...určitě se sem ráda budu vracet a číst články
    Nikol Zaleská , nikyta 159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Velká gratulace a velké díky za blog! A přeji spoustu skvělých čtenářů!
    Besedova.zuzana@gmail.com
    FB: Zuzka Besedova
    A určitě sdílím ;)

    OdpovědětVymazat
  57. Blog se skvěle čte večer nebo i přes den:-) Super články pro odreagování od dětí:-) Ať máte více spokojených čtenářů a hodně nápadů. Sleduji i na fb. lenkahamakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Líbí se mi snad všechny články, hlavně ty s tipy na aktivity a výlety s dětmi.
    Děkuji za krásnou soutěž a přeji hodně čtenářů :-)
    Na fb sleduji jako Lucie K. Johaníková
    johanikova.l@email.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Líbil se mi článek České Švýcarsko aneb dovolená jako v pohádce. Toto okolí je mi známé a miluji krajinu kolem. Přítelovo rodiče tam mají chatu a tak si tam užívám každé léto plnými doušky :) Jinak se mi líbí vše o dětičkách a různé výlety a tipy. Sleduji a SDÍLÍM na FB jako libuska.krizova a mailík je marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Wow, tomu říkám soutěž! Na FB sleduji dávno a sdílela jsem (Veronika Valová Forétarová). Nejprve přeji blogu vše nejlepší a těším se, co nám v budoucnu přinese :) Já si nejraději čtu takové ty články ze života. Třeba teď mě pobavil ten článek "přiznání matky" :D Jen tak dál :) Verča (Nikie@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  61. Preji vsechno nejlepsi a jen tak dal. Rada si ctu vase clanky, kdyz prcek spi a ja mam chvilku pro sebe. Diky za inspiraci☺
    Na FB sdilim jako Barbora Šťastná
    Barborka.s@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Krásné narozeniny a vše nej do dalšího roku, samé krásné články.
    Na FB sdílím jako Jitka Hrnčiříková (Gajdosova)
    Jitkahrncirikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. K narozeninam preji spoustu krasnych clanku pro nas a pro Vas mnoho novych ctenaru ;-) helena.xxxxx@seznam.cz (Helena Kotrchova)

    OdpovědětVymazat
  64. Zvláštní je, že jsem Tě poprvé potkala ve Vandastore na uvedení Bugaboo Bee3 Diesel rock a pak jsem na tebe znovu omylem narazila na oficiálním instagramu Bugaboo. Do té doby jsem Tě neznala. Nevím, jaký žiješ život, sama s ním moc nesouzním (proto jsem tě asi přestala sledovat následně na IG), ale přece jen mě něco zaujalo. Ty fotky!!! Nádherné, plné elánu, elegance... co mi u tebe chybí? Asi nic. Lidské vlastnosti nesmím soudit, ani ty zlé, ani ty dobré, protože tě neznám, a zbytek? Zbytek je pomíjivý část života. Nechybí mi u tebe nic právě kvůli tomu, že jsi svá ;-) hezký večer. Míša

    M.berankova@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  65. Krasne narozeniny! Blog jsem objevila teprve nedavno, ale libi se mi tu ;-)
    Lenka Kňazovčíková
    lenka.knazovcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Vsechno nejlepsi!!! Me vzdy nejvice nadchnou bezvy tipy na knizky pro deti, tak jen tak dal:-) preji do dalsich let a desetileti moc moc zdravych myslenek:-) sdilim:-) fb debbie debbiova

    OdpovědětVymazat
  67. Gratuluji ;) Já jsem z tohoto blogu, který jsem objevila díky hlasování v anketě nadšená :) Články psané s nadhledem a opravdu se u nich odreaguji, témata jsou mi blízká. Moc děkuji a jen tak dál ;) Lenka Hermanová, lenka.hermanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Vše nejlepší k 1.Narozeninám blogu✌
    Jsem tu sice krátce ale moc se mi líbí že máš svůj styl a články mě neskutečně baví👌
    A navíc miluju jméno Hugo😍
    Krásný večer
    FB Tereza Šebestová

    OdpovědětVymazat
  69. Gratuluji a přeji ať je blog stále o čem psát:) Mirka
    (mirka.cicha@post.cz) sdílím i na fb

    OdpovědětVymazat
  70. Nebudu lhát, blog jsem objevila díky této soutěži, ale jsem za to moc ráda a konečně mám nějaké poutavé čtení na ukrácení času na mateřské :-) přeji mnoho spokojených čtenářů do dalších blogolet! :-)
    Veronika Zoubková (knoflickov@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  71. Gratulace k prvnímu výročí:)!
    Do budoucna se ráda nechám překvapit, hodně sil do dalšího psaní.
    Alice Nechvátalová
    bebek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Lucka Procházková26. května 2017 v 7:32

    Krásné první narozeniny :) ať se daří i nadále a máte mnoho dalších čtenářů :)
    lucie_prochazkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Přeju ještě spoustu narozeninových oslav a také spokojených čtenářek �� ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Gratuluji k narozkam 😘 Blog je super, stylovy, zajimavy, jen tak dal 😉 Dana DS (facebook) Dana Dvorakova danasvob@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Mily The Hubs prajeme ti k prvym natozkam vseeeetko a len to Naj tie prve su vzdy nejake klucove vsakze? :-) a k tomu NAJ patri aj NAJlepsich sledovatelov a NAJpozornejsich citatelov a NAJpozornejsich fanusikov a NAJsuper priatelov!!! Lebo proatelov nie je nikdy dost :-) a co sa nam tu najviac paci? Mne asi NAJ ulahodilo to ze mame vekovo a pohlavim pribuzne deticky a to je NAJvacsia inspiracia, nemusim pozerat viacere blogy kedze vacsina sa skor prezentuje len jednym pohlavim. Zaroven vase prispevky su svieze a odhlacene. DAKUJEME :-*
    NA FB vas sledujeme ako Zuzička Miklosova zuzana1mik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Co mě na blogu baví? To je jednoduchá otázka:) Bavíš mě ty, Luci! To, jak vnímáš svět, jsi pokorná, něžná a plná humoru:-) Nejsi ani trochu arogantní a navíc jsi krásná a stylová. Baví mě, že vychováváš děti podobně jako já a navíc o všem píšeš s takovou lehkostí, že mě baví číst každý příspěvek. Hrozně ti fandím, ale to už víš.
    Já jsem snad v životě nic nevyhrála a téměř nikdy se do soutěží nezapojuju, ale protože jsou to převážně věci pro děti, zkusím štěstí:-)
    Jana Mojžíšová, mojzisjana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. dobrý den, na Váš blog jsem narazila až nedávno a náhodou a co se mi na něm zalíbilo? to že jste normální. a že o tom píšete normálně. například ve Vašem přiznání jsem se v mnoha věcech našla ("nejsem kreatzivní" rozhodně) a pak se mi moc líbil tip na výlet do českého švýcarska.. takové články oceňuji velmi.
    takže děkuji moc!
    eliška staňková
    eliskastankova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ja sa tesim na kazde prekvapenie, a to je kazdy prispevok;) neprestan nas prijemne prekvapovat:) prajem vsetko naj

    OdpovědětVymazat
  79. Dasa.koricova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Na blog som narazila až teraz �� Hneď sa vrhám do čítania!
    Zuzana Šimičáková (FB)
    zuzana.simicakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Gratulujem a prajem vela inšpirácie na dalsie super clanky. Jana Tonková Uhrinová na fcb a mail tonkovaj@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Krásné první naroezniny! Váš blog je čtivý, inspirativní a osobitý, cením si hlavně sdílení citlivých témat...držím palce, ať Vám i dál přináší radost. A těším se na každý další článek. Na FB mám profil pod jménem Katka Flekácsová, email: k.fleky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Na Váš blog jsem přišla před nedávnem, zatím jsem neměla dost času, abych ho prolistovala celý, ale velmi mě upoutaly nápady na výlety. Tesim se, až blog prozkoumam celý! Krásne narozeniny; ) Vendula Marková, vendulmarkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Super články, objavila som Vás až vďaka tejto súťaži:-)FB:Anička Kapcová,anicka.kapcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Gratuluji, první rok je nejtěžší, pak už to píše samo;-) Ať máte čím dál tím vic čtenářů. Lucie Chmielová, witlucie@gmail.com, sdílím na FB

    OdpovědětVymazat
  86. Sleduji na FB - Petra Brázdová.
    Líbí se mi design blogu a zajímavé články.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Luci, moc Vám gratuluji k prvním narozeninám blogu, Vaše články mi vždycky mluví z duše protože jsou upřimné a vtipné zároveň. Těším se na další články (Na FB sleduji jako Petra Horáková, adresa p.jancova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  88. Gratuluji k prvním narozeninám. :-) Blog čtu teprve chvilí. Moc mě baví články o výletech a modě. Přeju hodně moc úspěchů v blogování. :-)
    zaleska.j@email.cz
    na fb sleduji jako Jana Kovandová

    OdpovědětVymazat
  89. ahoooj" přeji vše nejlepší k blogovým prvním narozeninám :) Mě tvůj blog moc baví - mám ráda akční maminky, které zvládají výchovu, život, nakupování...a dělí se o své zážitky a nákupy, vtipy a typy s ostatními :) takže jen tak dál, ať se věk blogu rozrůstá :) cervenkova.barbora@seznam.cz na Fb sleduji jako Barbora Francová

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj Lucka, velmi sa mi pacia clanky s tipmi na vylety pre deti,ale rada si precitam aj iny clanok.Blogu, Vam i nám citatelkam prajem vela dobrych clankov a radosti s citania :-)Sledujem FB pod menom Veronika Drahošová Lahká, e-mail veronika.drahosova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Blog Design Created by pipdig