čtvrtek 31. srpna 2017

OOTD: Skládaná maxi sukně


Nestíhám. Znáte to klišé? Je to takový ten otřepaný výraz, kterým se obvykle snažíme omluvit. Já ale fakt nestíhám :-D. Poslední dobou skoro nic O:-). Začala jsem znovu cvičit, což je naprosto skvělý mimochodem a na mým těle to snad i začíná být trošku vidět, ale zabere to dost času. Zvlášť, když si najdete super trenérku a ona je až z Kladna, takže se z hodiny vlastně stanou hodiny 3, když připočítám cestu.
Tou dobou je Hugy ve školce a po návratu se snažím být maximálně s nimi, což prostě znamená, že večer dolezu domů unavená jak pes a předstírám, že tu hromadu nevyžehlených věcí, která se na mě směje už měsíc, nevidím. A nepodpořil mě v tom ani můj muž, který mi na dotaz ohledně paní na úklid odvětil něco v tom smyslu, že to už bych doma nedělala prý vůbec nic :-D. Hmm, takže paní na úklid nemám, po večerech pracuju a chodím spát v noci a neustále mám pocit jakéhosi vlastního selhání. Že nejsem dost dobrá máma, manželka, hospodyňka a že nejsem ani dost dobrá v práci, dost dobrá blogerka a vůbec.. Máte to někdy taky tak?

No a k outfitu!! Zjistila jsem, že poslední dobou jsem si opět nějak oblíbila sukně. Ještě tak před rokem byste v mém šatníku našli tak jednu, maximálně dvě a nyní jich tam je hned několik. Možná je to tím, že jsem na mateřské už dlouho a tak když nejsem chvíli s dětmi, užívám si trochu víc holčičí módu. Skládané sukně jsou trendy už nějakou tu dobu, minulý rok jsem si koupila růžovou a teď jsem jí pořídila kamarádku v podobě této krásné dlouhé zelené maxi sukně z French Connection, na kterou jsem narazila v jejich obchodě v OC Chodov v Praze (je z podzimní kolekce). A něco Vám povím, je tak moc příjemná, že bych v ní chtěla být pořád! A je i dobře kombinovatelná. V úterý jsme fotili na Pražském hradě, já si pak sundala svetr (ze kterýho jsem mimochodem taky dost nadšená), vzala sako a tenisky vyměnila za polobotky a hurá na Letní Shakespearovské slavnosti a Hamleta. A kupodivu mi nebyla ani zima! :-D

Co Vy a maxi sukně?

Lucka

P.S. Asi si tu paní na úklid najdu.. Aspoň jednou za měsíc.. nebo za 14 dnů? O:-) 


sweater, skirt - French Connection // sneakers - Converse x Comme des garcons // earings - And other stories // bag - Balenciaga // sunnies - RayBan
SHARE:

7 komentářů

  1. Mám to stejně, večer brečim a nasraně kopu do zdi, ale v muži mám maximální podporu :-)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji a našla sis někoho? Já do toho asi fakt půjdu, protože žehlit dnes do 3 do rána se mi už nechce O.-).. Nemáš tip na někoho?

      Vymazat
  2. Paní na úklid řešim už asi půl roku. Pak se hecnu, naklidim, vyžehlim, týden je to dobrý a pak jsme zase tam, kde jsme byli. Příští týden už jí ale fakt zavolám :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D No já právě řeším úplně to stejný :-D Pak se hecnu a když je uklizeno, můj muž nazná, že tu paní vlastně nepotřebujeme :-D. Ale teď už je to fakt krize teda O:-).

      Vymazat
  3. Luci ta sukně je boží, sluší Ti to :-) i když mi přijdeš kalhotová, tak občasná změna za sukně je velmi příjemná, takže se těším na tvé další sukňové podzimní outfity.
    jinak jestli Tě to uklidní, tak já mám 2+kk, děti zatím 0 a že bych stíhala domácnost a úklid, to se nedá úplně říct. ono je to vlastně jedno jestli člověk je doma, ale věnuje se dětem, práci, koníčkům, nebo je 8-10 hodin v práci, pak se věnuje koníčkům, je venku, nestihne to úplně stejně... holt některý věci nejsou tak podstatný. a tu paní na úklid bych si vydupala (jednou budu asi muset :-) ) tak držím palce, ať se ti změní nastavení. Věř, že to určitě neřešíš sama a myslím, že to je naprosto přirozené. prostě máš priority a některý věci jdou trochu do pozadí. 100% perfektní nemůže být úplně vše. Hlavně že se máte rádi a jste s dětmi v pohodě. a jestli to tričko vyžehlíš dnes, zítra, za týden a nebo nevyžehlíš, to je zase tolik neovlivní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc moc děkuju! A ano, já právě jsem dost kalhotová O:-). Ale teď mám i pár sukní a líbí se mi to. Tahle dlouhá se právě dá super kombinovat.

      Joo, napsala jsi to krásně a úplně přesně! Uklízím, ale pak na úkor času s dětmi, společného víkendu apod., a to mě štve..A víš co, znám i spoustu lidí, co mají paní na úklid, i když nemají děti.. To jsi totiž zase práci a taky nechceš na úkor společného času o víkendu jen šůrovat O:-). I když problém je, že ty manželovi košile moc nepočkají, on pak totiž nemá co nosit do práce :-D O:-)..

      Vymazat
    2. To je Luci právě přesný. mě se nechce šůrovat místo výletu, víkendu na chalupě apod. :-) košile chápu, to je opruz co :-) já mám doma programátora, takže to mě jaksi netrápí. casual košile se zásadně u nás nežehlí (tedy, když je pověsím já)

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig