neděle 24. září 2017

OOTD: Puntíkatý overal


Návraty bolí. Zvlášť návraty z tak krásných dovolených, jako byla ta naše na Sardinii. Upřímně musím říct, že to byla snad nejlepší dovolená s dětmi, jakou jsme zažili (a já Vám toho o ní ještě hodně napíšu, snad mě neukamenujete O:-)). Stále bylo co dělat, cestovali jsme, užívali moře, sluníčka a jeden druhého. O to horší je to teď. Na naše opálená těla jsme navlíkli svetry, doma to vypadá jak po výbuchu a všude se povaluje prádlo, děti jsou nachlazený a za okny tak nějak divně šedivo a pochmourno :-(.
SHARE:

pátek 8. září 2017

Piknik s DM bio a moje kuchařská výzva


Když mi v mailu přistála nabídka na piknik s DM drogerií a jejich dmBio řadou, zajásala jsem! Nevím, jak Vy, ale já jsem tam totiž skoro jako doma. Chodím tam od té doby, co se Nelinka narodila. Pro plínky, vlhčené kapesníky, kosmetiku, pak občas pro příkrmy, kaše a teď pro ovocné kapsičky, tyčinky, křupky, sušenky, oříšky, kešu či mandlové másla, mléka apod. Takže pro mě je to vlastně srdeční záležitost O:-).
SHARE:

pondělí 4. září 2017

Hurááá do školky!


Je a neděle večer a mně nějak dochází, že zítra se jde poprvé do školky. Tedy Nelinka jde poprvé do státní školky! A já zjišťuju, že vůbec netuším, co má mít s sebou O:-). Nemáme ani cvičky, ani pytel na přezůvky a dokonce ani ty přezůvky, který dost pravděpodobně zůstaly v minulé školce. S hrůzou taky zjišťuju, že jsem ještě nezaplatila školní poplatek ani obědy! Říkejte mi PUNK matka (aneb jiný výraz pro totálně neschopnou matku :-D).
SHARE:
Blog Design Created by pipdig