neděle 24. září 2017

OOTD: Puntíkatý overal


Návraty bolí. Zvlášť návraty z tak krásných dovolených, jako byla ta naše na Sardinii. Upřímně musím říct, že to byla snad nejlepší dovolená s dětmi, jakou jsme zažili (a já Vám toho o ní ještě hodně napíšu, snad mě neukamenujete O:-)). Stále bylo co dělat, cestovali jsme, užívali moře, sluníčka a jeden druhého. O to horší je to teď. Na naše opálená těla jsme navlíkli svetry, doma to vypadá jak po výbuchu a všude se povaluje prádlo, děti jsou nachlazený a za okny tak nějak divně šedivo a pochmourno :-(.

Nebudu lhát, cítím se pod psa, bez energie a nějak se mi nic nechce, přestože práce mám až nad hlavu. V takových chvílích jsme ještě za svobodna začali plánovat další dovolenou, abychom se měli na co těšit. S dětmi to tak ale úplně nejde, povinností přibylo, dovolené ubylo a na podzim nás čekají velké změny. Změny, ze kterých mám na jednu stranu radost, na druhé respekt. Nějak si neumím představit, že nejbližší společná dovolená budou až zimní hory někdy v únoru či březnu. Budem muset něco vymyslet. Aspoň nějaký prodloužený víkend někde poblíž, za humny.. Jinak snad chytnu podzimní depku :-D. Přestože jinak mám podzim docela ráda a s dětmi se dá i hezky užít, např. hned na Halloween.. Teď jen posbírat někde tu motivaci..

Jak bojujete s podzimem Vy?

Lucka

P.S. Jo a k outfitu! :-D Puntíkatý overal mi přišel asi pár hodin před odjezdem na dovolenou a já ho stihla vyvenčit jen jednou. To proto, že mi na něj u večeře kydl Hugouš omáčku z těstovin a od té doby čeká zřejmě na čistírnu O:-). Je ale úžasný a já si ho zamilovala! Nějak se mi nechce ještě odložit.. Tak si říkám, navlíct pod něj punčošky, nahoru svetr a koženou bundu, sandálky vyměnit za tenisky a třeba si ten podzim ještě oživím červenou barvou s bílými puntíky O:-).


overal - Free people // jacket - Levi´s // bag - Gucci // sandals - Balenciaga // 
hat - Tonak // bra - Love stories 
SHARE:

4 komentáře

  1. Ahoj (snad nebude vadit tykání:)) musím pochválit overal, ale hlavně tvoje/Vaše články. Našla jsem stránky úplnou náhodou, když jsem hledala nějaké tipy na dovolenou v Toskánsku s dětmi a ukázal se mi Tvůj článek. Tak úžasně se to četlo,že jsem během týdne přelouskala celý blog:)
    A jelikož příští rok bychom rádi vyrazili do Korutan, musím se zeptat,zda náhodou nebudeš psát článek i o Korutanech.
    Ještě jednou děkuji a piš dál!!!
    Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee Alenko, ahoj a klidně tykej O:-) Moc děkuji za krásná slova, opravdu! Vážím si toho a mám radost! Nooo, to jsi mi připomněla, že jsem na ten článek úplně zapomněla, uaaaaa!! Tak já to napravím a článek bude O:-) Jen tedy my byli na jednom místě prakticky, ale za to opravdu krásném.. Jdu někde pohledat stáhnuté fotky a slibuju, že se tu objeví někdy začátkem října O:-).. DĚKUJI!!!

      Vymazat
    2. Moc děkuji:) Budu se těšit.

      Vymazat

Blog Design Created by pipdig