neděle 17. prosince 2017

Láska vánoční + SOUTĚŽ o šperk od Amazing jewelry


Je asi 11 večer, děti už spokojeně spinkají a my sedíme v kuchyni u našeho velkého stolu. Naproti sobě, ale naše oči se jaksi míjejí. On kouká do svého monitoru a já do toho svého. Pracujeme. Jen občas jeden z nás zvedne oči a pronese něco jako: „Zaplatilas tu zálohu na dovolenou?" nebo „Volal jsi té doktorce?".
SHARE:

sobota 16. prosince 2017

Návrat do dětských let aneb SOUTĚŽ o balíček nejen pro holky


Dnes tu mám pro Vás další prima předvánoční soutěž. Uznávám, že to vypadá, že je spíš pro holky, ale kromě těch laků na nehty mohou vše využít i kluci. I když náš Hugoušek by si lakoval nehty tuze rád :-D. A nejen nehty, ehm, celou kuchyň :-D. Takže co pro Vás dnes máme za tipy na vánoční dárky pro naše nejmenší?
SHARE:

středa 13. prosince 2017

Sardinie s dětmi III: Východní pobřeží + SOUTĚŽ o ceny od Almarky, Indulony a Kocostar


Je Vám zima? Tak v tom případě se teď dost možná trochu ohřejete. Dnes Vás vezmu naposledy na Sardinii, kde jsme byli v září a tento poslední díl Vám (a i sobě) trošku dlužím O:-). Proč jsem naši cestu rozdělila na 3 části je jednoduchý. půjčili jsme si tam auto a cestovali po celém ostrově. V prvním díle jsme se tam podívali na západní pobřeží, druhý díl byl z jihu a tento poslední je z východnního pobřeží :-). Tak jdeme na to!
SHARE:

úterý 12. prosince 2017

OOTD: Kostkované sako a SOUTĚŽ o balíček dekorativní kosmetiky


Když už jsme u těch přání pro Ježíška, tuhle se mě někdo ptal, co bych si přála pod stromeček. No asi milion věcí a zároveň vlastně jen jednu! Zdraví.. Největší klišé, já vím.. Ale už několikrát jsem se přesvědčila, že když nemáte zdraví, nemáte v podstatě nic. Takže jednu velkou porci zdraví pro nás všechny, prosím! :-)
SHARE:

pondělí 11. prosince 2017

Hugouškův vánoční wishlist + SOUTĚŽ o motorickou zatloukací hru od Djeca


Tak jo, Štědrý den je tu za chvíli a já se konečně včera pustila do pořizování dárečků pro děti O:-). Nemyslete si, že děti řeším až jako poslední, naopak, já totiž teprve teď začala s vánoční přípravou :-D. Ano, time management moc není můj kamarád a myslím, že by mi pod stromečkem prospěl nějaký kurz, jak lépe řídit svůj vlastní čas :-D.
SHARE:

neděle 10. prosince 2017

Střípky z Prague Fashion Marketu + SOUTĚŽ o Hojdavak Junior!!!


Včera jsem se byla konečně podívat na Prague Fashion Marketu, který pravidelně pořádá MINT. Byla jsem zvědavá, jaké to bude, protože se akce konala již po dvacáté, ale já byla poprvé O:-). Jedná se o velký trh, kde se představí vždy celá řada lokálních výrobců a designerů. Prostě domácí tvorba! A tyhle akce já vždycky podpořím moc ráda!
SHARE:

neděle 3. prosince 2017

Rodinný výlet do Salzburgu + DM food festival


Můj první press trip O:-). Když mi přistála v mailu pozvánka na DM food festival do Salzburgu, věděla jsem hned, že bych moc chtěla jet. Proč? Protože DMko miluju, jsem tam jako doma a v Salzburgu jsem ještě nikdy nebyla.. Už už jsem psala nadšenou odpověď, že JASNĚ, ale pak jsem si uvědomila, že mám jaksi děti :-D.
SHARE:
Blog Design Created by pipdig