pondělí 11. prosince 2017

Hugouškův vánoční wishlist + SOUTĚŽ o motorickou zatloukací hru od Djeca


Tak jo, Štědrý den je tu za chvíli a já se konečně včera pustila do pořizování dárečků pro děti O:-). Nemyslete si, že děti řeším až jako poslední, naopak, já totiž teprve teď začala s vánoční přípravou :-D. Ano, time management moc není můj kamarád a myslím, že by mi pod stromečkem prospěl nějaký kurz, jak lépe řídit svůj vlastní čas :-D.

Ale zpět k věci! Když jsem tak přemýšlela, co by se Hugymu nejvíc líbilo, dala jsem dohromady seznam momentálně nejvíc žádaných dárečků. Ať už si je přeje samotný pan Hugo anebo maminka O:-). Tak jdeme na to :-)

1. Na víkendovém Prague Fashion Marketu (viz minulý post), který pořádá MINT mi do oka padla tahle úžasná knížka. Znáte quiet book? Já už ji kdysi zaregistrovala na internetu a už tehdy jsem byla nadšená. Ovšem, když jsem jí měla v sobotu v ruce, mé nadšení dosáhlo stupně milion! Ručně dělaná látková knížka, díky které se děti mohou zábavnou formou učit poznávat barvy, hodiny, zvířátka, ale třeba i skládat puzzle nebo provlíkat šňůrky, zapínat knoflíky.. Je to pecka! Já ji objevila TADY a už ji mám objednanou a ve středu snad i doma. Myslím, že Vám ji pak nafotím celou, protože za to fakt stojí! A mají ji samozřejmě i pro holky!! :-)

2. Auta, auta, auta. Ano, pan Hugoslav není výjimka a i on miluje auta, asi jako každý kluk. Máme jich doma desítky, ale při poslední návštěvě hračkářství si vydržel tak dlouho hrát s jeřábem, až jsme tam málem museli přenocovat. A protože máme rádi hračky dřevěné, padl mi do oka TENTO, který lze navíc připojit k vláčkodráze :-).

3. Hraju, hraješ, hrajeme. Náš malý pán už začíná projevovat první zájem o společenské (a různé motorické) hry, takže toho se musí využít :-). Milujeme ty od Djeca, které jsou v krásném designu a mají i různé soubory her, které se dají přibalit na cestu. Konkrétně o této jsem psala na blogu ZDE (tu Hugy už dostal), ale TADY jich můžete najít mraky. Mně do oka padly ještě i RYBIČKY, hra mého mládí :-D.

4. Pozor, hoří!! Když mi onehdy kamarádka vyprávěla, že u nich letí hasiči, nechápala jsem. Hmm, tak už je máme taky. Voláme "hošíííí hošíííí" a běžíme hasit :-). Hugymu se líbí hasičské auta, jedno už má doma, tak mě zaujala tato hasičská stanice (minulý rok dostal takovou garáž a hraje si s ní dodnes). Je od firmy Vilac ze série Vilacity a tyto hračky se dají vzájemně kombinovat a postavit tak celé město.

5. Tramtadaaa a vrcholem večera se stává - vláčkodráha! Který kluk by ji nechtěl? Máme doma jen malou sadu kolejí, tunel a malý most, takže plánujeme pořídit něco většího, co by se dalo pak doplňovat a vzájemně kombinovat. Bude to vlastně hlavní dárek, který od nás dostane :-). A mně se moc líbí TATO. Super je, že pasuje na ostatní vláčkodráhy na trhu jako Brio, Woody nebo Ikea. Máme totiž u našich ještě nějaké koleje po mém bráškovi, takže z toho myslím postavíme obří vláčkový svět :-). A minulý týden jsem se koukala, že malé vláčkodráhy vyrábí i Lego, ty snad i jezdí, ale zase nevím, jak moc se dají rozšiřovat a dokupovat. Máte někdo zkušenost?

6. Motorová pila je věc, která by mě asi jen tak nenapadla, ale když jsme byli u kamarádky na návštěvě, půjčil si Hugy jednu od jejího syna a byl natolik nadšený, že by si ji určitě přál. Nedal ji z ruky dobrou hodinu, řezal všechno (a všechny) a byl by to doplněk do jeho budoucí malé dílny :-D. Pořídit se dá myslím v obchodě pro kutily typu Bauhaus, Obi apod., ale najít se dá i v řadě eshopů.

7. Šroubky, matičky, nářadí, zatloukačky a malý ponk. To je věc, o které uvažujeme už dlouho, byť si myslím, že si s tím vyhraje ještě tak za pár měsíců. Ale montuje rád a ještě radši něco rozebírá na malé součástky :-D. Když jsem hledala nějaký hezký ponk, padl mi do oka TENTO, ale když jsem pak uviděla cenu, šly na mě mrákoty :-(. Takže levnější variantu jsem našla třeba TADY nebo mrkněte na značku Black&Decker. Ideálně pak zaúkolovat nějakého šikovného tatínka (ne našeho :-D) nebo dědu O:-).

8. No a abychom se taky dovzdělali duševně, i letos budou knížky a nebude jich málo. Hugy dostane zase něco od Svojtky, protože jejich knížky jsou prostě boží. Připravenu už mám TUHLE a vypadá hodně slibně, ale zřejmě nebude jediná O:-). Doma už máme třeba dopravní prostředky, líbí se mi hasiči nebo natahovací autíčko. No a pak jsem našla tuhle krásnou knížku s názvem Prohlížej si, hledej, směj se od Wilfried Gebhard (viz obrázek). Pokud stejně jako my milujete sérii Jaro, Léto, Podzim, Zima od Rotraut Susanne Bernerové (pokud je náhodou nemáte, tak šup pro ně, jsou NEJVÍC!), tak tohle je něco obdobného. Ilustrace sice nejsou tak  překrásně kouzelné, jako v oné sérii, ale i tak je moc hezká. Provede Vás různými místy a prozradí co se kde děje. Podíváme se, jak to chodí na venkově, na ulici či u vody. Knížka je opět jen obrázková (na každé dvojstraně je jen jedna, dvě úvodní věty) a tak dává prostor Vaší a dětské fantazii :-). A to my máme rádi!

9. No a jdeme do finále!!! Posledním tipem z našeho vánočního seznamu je tahle Djeco motorická zatloukací hra Dopravní prostředky! Máme ji z eshopu Chytrá opička a vypadá více, než slibně! Jednu takovou zatloukačku už máme doma pro Nelinku a musím říct, že slavila velký úspěch! Martin ji tehdy dovezl ze služebky z Francie a já měla ze začátku trochu respekt, aby si nepřibila k té desce i svoje prstíky :-D, ale v těch 3,5 letech už to zvládla v pohodě (uvidíme, kdy se odhodlá Hugoušek). No a tato je pro všechny milovníky aut, bagrů a traktorů. A kde se říká, že to musí být jen kluci O:-).

No, nedostane samozřejmě všechno! Od nás bude mít jako hlavní dárek zřejmě autodráhu a pak nějaké knížky a quiet book (tu si nadělí i maminka O:-)). Od babiček pak asi dostane ponk, motorovou pilu a nějaké to autíčko. O:-) 

SOUTĚŽ!!!!

A protože budou ty Vánoce, rozhodli jsme se spolu s eshopem Chytrá opička, že Vám jednu tuhle super Djeco zatloukačku věnujeme!!!! Co pro to musíte udělat?



  1. Dát To se mi líbí naší stránce The Hubs na Facebooku (pokud jste tak již dřív neudělali, tak ZDE)
  2. Dát To se mi líbí stránce Chytrá opička na Facebooku (pokud jste tak již dřív neudělali, tak ZDE )
  3. Napsat mi do komentářů SEM (v tom případě nezapomeňte připojit svůj mail a jméno, pod kterým nás sledujete na Facebooku!) nebo pod tento soutěžní post na Facebooku: Jaký dárek si letos nejvíce přejí Vaše děti :-).
  4. Kdo bude tento soutěžní post na Facebooku sdílet, toho můžeme zařadit do soutěže hned 2x (POZOR, sdílet musíte veřejně, jinak to neuvidíme :-))!!!
Soutěž končí v pátek 15.12 v 18h, poté vylosujeme výherce a cenu pošleme :-).


Tak držíme palce!! 

Lucka a Hugy





SHARE:

55 komentářů

  1. FB sleduji Vendula Janků
    Naše dcerka si toho přeje více ale nejvíce asi pejska Lolu :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. U nas je to jasne, vede kolo 😊😇
    Fb Lenka Kňazovčíková
    Lenka.knazovcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mam male deti 2 a ctvrt a 5 mesicu takze zatim si toho moc nepreji, ale starsi syn take miluje vlacky, auta a mice...Dcerce udela radost jakekoliv zuzlave chrastitko 😍tak doufam,ze jim Jezisek neco z toho prinese. lenka.machova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Malá je malá, takže dostane dárky které si pro ni přeju já.
    Martina Krhutová
    Nagrape@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Dcera je ted nadsena z koniku a syn ma teprve dva mesice, tak si bohuzel jeste neumi rict,ale nejake kousatko kto bude��
    Kateřina Bukačová, katerinadvorackova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Luci, syn má velmi podobný wishlist jako Hugo - auta, auta a zase auta. Starší dcera ráda maluje, takže dostaneme malířský kufřík :) na FB sleduji jako Petra Horáková p.jancova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. My jsme zrovna o vikendu psali dopis Jeziskovi a trochu jsem byla prekvapena ze si ve dvou letech preje velkou autodrahu na ovladani a Stolni hokej :)) dale tam byla klasika podobne jako u vas hasičské auto a vláčky :)
    MK.Michaela@seznam.cz fb Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  8. Veronika Šulcová11. prosince 2017 v 20:31

    Triletacka se nejvic tesi na sestricku a nositko pro panenky :-)
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Syn jeste nemluvi, ale nejvetsim darkem bude jiste vlackodraha. Jana.povazska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíce na domeček a postýlku pro panenky.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Všechno krásné tipy ;-) Syn má 21m a přeje si "papu",přes to prostě nejede vlak :-D A já teda žádny kokina neměla v úmyslu,ale asi budu muset něco vymyslet :-D
    fb Jana Novotná (jajade@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  12. U nas je hlavnym prijanim drevene divadlo. Uz sa na neho vsetci moc tesime!
    Zuzana Šimičáková
    zuzana.simicakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Kdyz se zeptam co by si pral, takvetsinou vyleze s necim jako dort, cokoladu...dnes zminil lego. Jinak je syn taky fascinovan hasici, popelari atp.... No, nechapu ale asi to maji kluci uz od mala v sobe. Na fb Aneta Bujok. a.saj@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. U nás je to jasný - dcera si přeje šaty a paruku aby vypadala jako Elsa z Ledového království :-) a syn miluje vláčkodráhu a auta, takže pod stromečkem bude rozšíření k vláčkům a hasičské auto. FB sleduju jako Eva Auerbachová Eva.Auerbachova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Náš Saminko sa už mesiac denne modlí k Ježiškovi za hasičské auto, áno aj u nás vedú hasiči... A jedno mega krásne https://www.bruderland.cz/Hasicske-auto-Mack-Granite-bruder-2821?search=hasiči už na neho čaká na dne môjho šatníka :-)

    majusik.kruzliakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Syn chce lego, dcera je ještě malá.
    jana.koloma@email.cz ( stejné jméno)

    OdpovědětVymazat
  17. Starší dcerka by si moc přála jezdící auto - aby v něm seděla a řídila, ale to se jí pravděpodobně nesplní :-( Mladší dcerce je to zatím jedno. Přestože máme holčičky, tatínka máme traktoristu a holky auta a stroje milují :-) FB Petra Vojtěch, petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Syn zatím na tuhle otázku odpovídá, že by chtěl DÁREK :-). Každopádně dostane několik knížek a stavebnici, ze které se dá postavit auto. Ponk už dostal k narozeninám v listopadu. Jako kutil by zatloukačku určitě ocenil. Barbora Folková (barbora.folkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  19. U nás si zatím přeje jenom starší syn, malé je rok, tak on si přeje i za ni. Chce sanitku, která houká a svítí. A pro sestřičku chce taky sanitku, která houká a svítí. Asi aby si to pojistil :) na fb Dana Charvátová (mail kristova@post.cz)

    OdpovědětVymazat
  20. Jeste si neumí prat. Ale uz umí rict, jezisek přinese darecky 👍
    Na fcb jako Klára Kubátová
    klarakocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Honzík miluje mašinky, takže dostane vláčkodráhu a mladší Vojtíšek dělá strašně rád buch, buch, buch, zatloukačku dostane, jen úplně jinou. Tahle je úplně super, moc by se líbila oběma klukům ;) lenka.hermanova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Náš Vojta (21m) také ještě nemluví, ale rozumí (nedávno říkám přítelovi "ukadli mi na parkovišti poklice", Vojta zmizí v kuchyni, pak rambajs jak když padá železářství a nakonec se vítězoslavně vrátí se dvěma poklicema na hrnce) a tak předpokládám, že se na Vánoce, Ježíška, dárečky a vše kolem také těší. A protože říká máma, táta, mňam-mňam, a AUTO, tak je možné, že si přeje právě tuhle zatloukačku. :-) Sarka Kobryn - sarka.kobrynova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Syn (3 roky) si přeje dárečky :D a dcerka (1,5 roku) zatím nemluví, jeden z jejích hlavních dárků bude také quiete book ;)
    Jana Meluzínová
    mala.novacka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Syn chce pokladnu. witlucie@gmail.com. Sdílím na FB Lucie Chmielova

    OdpovědětVymazat
  25. Nejstarší si přeje nový mobil, dcerka sovičku a malý jak jinak než auto :-) Krásný předvánoční čas!
    Eva Macháčová
    ev.ru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Synáček je ještě malý, takže nám neřekne, co si přeje :D Ale kupujeme mu naučné knížky, právě typu quietbook :)
    katerinavitu@centrum.cz, FB-Kateřina Vítů

    OdpovědětVymazat
  27. Dvouletá dcera si přeje hračky, když ji žádám o upřesnění a vyjmenuju, co by to třeba mohlo být, tak stále dokola odpovídá, že chce hračky, máme to jednoduchý, potěší ji cokoliv :D
    Na FB sleduji jako Lenka Fořtová (Cichá)
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Dobrý den, dcery si letos přejí Albi tužky a ty už Ježíšek má :-) Krásné svátky. Lenka.
    lenka.hoza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Cokoliv s Elsou a Annou nebo s motivem Lego Friends. Tak od každého něco :D Sleduji a SDÍLÍM na FB jako libuska.krizova a mailík mám marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Obe dve dcery (5 a 3 roky) si preji plysaka jednorozce a taky plysaka z serialu Paw patrol. Sdilim na fb jako lenka polakovicova lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. 3,5leta dcera si preje plysovou Fifinku (miluje Ctyrlistek a idealne by se s nimi rada opravdu setkala a take s nejakou princeznou) a pak panenku po rocni sestricku. Rocni si nepreje nic, ale nejlepsi darek pro ni je krabicka papirovych kapesniku a aby si ji celou mohla vyprazdnit a jednotlive kapesniky roztrhat na pidikousky. A neco i snist :D
    Fb sdilim Monika.Mikulová vagnerovamonikaz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Náš Adámek (2,5 roku), si přeje velikej balon a jahodovej dárek :-)
    Lucka
    johanikova.l@email.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Syn ma dva roky a ceja jakekoli dopravni prostredky v jakychkoli variantach :)) a tato zatloukackaje pecka :) na fb sleduji ze jmena Gabriela Zemanova, mail vlocka007@post.cz..bohuzel do mailu se uz nekolik let nedostanu,ale na fb jsem pod nim...jinak dortiky.ostrava@sezmam.cz :))

    OdpovědětVymazat
  34. Lukášek 3 si přeje nejvíc vláček a jeho sestřička Ellinka 4m si zřejmě přeje aby máma měla pořád dost mléka a hezky se o ni starala a dávala jí dost lásky, jinak zatím nic neřikala :-D na hračky ji ještě neužije :-)
    evakotrasova@centrum.cz na facebooku jako Eva Bínová

    OdpovědětVymazat
  35. Naše skřítka má na Vánoce půl roku, takže asi největší přání bude být s maminkou a tatínkem a moci si sáhnout na baňky na stromečku. A možná už i něco pod stromečkem najde...
    Na FB jako Píďa Přidalová Kučerová
    Petfruf@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Nejmladší syn 2,5 roku si přeje stromeček a autíčka. Je to kutil a šroubky miluje:-)takže by byl nadšený. Starší dcery si přejí knížky, nějaké hry a pak lyže.
    dana.erbenova@seznam.cz fcb Dana Špicarová

    OdpovědětVymazat
  37. Irena Durdilová13. prosince 2017 v 9:32

    Ta naše si přeje dva darky... růžový a modrý. Jsou jí 2roky. irena.durdilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Díky za tipy!! U nás taky jedou bagry, vlaky a jeřáby...ovšem na vrcholu jsou vrtulníky všeho druhu a barev :-)
    na FB Zuzana Obracajova (zuzana.obracajova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  39. Zdravím vás Lucko!
    Syn 2,5 roku touží po skejtu... (moje nervy) a dcera 4,5 roku si přeje domeček pro panenky. Tak to snad zvládnem! Přeji klidné přípravy a pěkné Vánoce :-)
    Eva Vrabcová, eva.pavlickova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Tak u nás je to každou chvíli něco jiného, ale u dcery převládá kočárek, koloběžka a lego. Syn bude mít teprve rok, tak tam bude určitě největší radost z dárků které nebudou pro něho :). Na fb sdílím jako Martina Skočovská. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. dobrý den,

    dcera si přeje Mikrofon (asi aby máma měla doma ještě veseleji než dosud), syn létající auto (zatím jsem úplně nerozluštila, o co se vlastně jedná :)

    na fb sleduji jako Simona Marková
    hezký advent
    sim.markova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ptali jsme se ho několikrát co by si přál pod stromečkem, jsou mu 2 roky, a vždy řekl, že dárek :) Ptali jsme se ho před týdnem co by si přál a řekl nám velikýho offroada (má na mysli velké elektrické autíčko pro děti :)).
    Na fb Kateřina Macháčková, email: pecinova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Naše dít si letos přeje zimní crocs boty ;). A bude hrozně zklamaná až je 24. pod stromečkem nenajde...ale o to to bude větší překvapení, že je dostane ož 26. u babičky :D.
    Díky, Markéta
    Fialova.marketka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Syn si preje kombajn a traktor zn.John Deer�� fb.Kateřina Spurná
    katerina.alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Dcera 2,5 si pri preje kokinko a panenku:-) horakol_volny.cz fb Kateřina Anna Muchka

    OdpovědětVymazat
  46. Pekny vecer, tuto hru by som.darovala synovcovi kedze je nadpriemerne inteligentny a nezaujme ho hocico, mozno orave toto by bola hracka ktora by ulahodila jeho zmyslom �� lenkadu@centrum.sk fb Lenka Du

    OdpovědětVymazat
  47. nas samko bude mat 8 mesiacikov a najviac ho potesi baliaci papier a gulicky na stromceku:) ivana.brniakova@gmail.com FB Ivka Brnkiova

    OdpovědětVymazat
  48. Překvapivě obleceni:-) Zuzana Zuntova zuzankat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Malému bude na vánoce 10mesicu tak myslím že si ještě nic moc nepřeje.Bude mít radost ze všeho hlavně z trhání papíru��
    Jméno: Lenka Kotková
    E-mail:l.holubovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Maty si asi nepřeje nic. Bude to poprvé, co to bude chápat, takže chudák neví. Ale miluje auta, auta jsou u nás všude. Takže snad udělám radost velkou 4 patrovou garáží, k tomu samozřejmě nesmí chybět auta. A druhý top dárek bude asi rozšíření vláčkodráhy a k tomu nové mašinky :-) Lucie Vlčková, lucinka22@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. U nas bude pod stromem tez vlackodraha, uz jako doplneni, zaklad mame. Zatloukacka by byla take super. Nicole Slabá, nicole1982@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Draka a Elsu helena.xxxxx@seznam.cz (fb Helena Kotrchová)

    OdpovědětVymazat

Blog Design Created by pipdig