úterý 12. prosince 2017

OOTD: Kostkované sako a SOUTĚŽ o balíček dekorativní kosmetiky


Když už jsme u těch přání pro Ježíška, tuhle se mě někdo ptal, co bych si přála pod stromeček. No asi milion věcí a zároveň vlastně jen jednu! Zdraví.. Největší klišé, já vím.. Ale už několikrát jsem se přesvědčila, že když nemáte zdraví, nemáte v podstatě nic. Takže jednu velkou porci zdraví pro nás všechny, prosím! :-)

A pokud bych měla mluvit o hmotných dárečcích, tak letos si přeju stativ na foťák :-D. A kdyby k tomu byl ještě i nějaký bezva kurz na úpravu fotek, tak se zlobit vůbec nebudu :-D. Jsem skromná :-D. A asi stárnu, protože ještě před pár lety jsem tyhle dárky a la elektronika neměla ráda. A ejhle! Stačí začít blogovat a najednou je to tady :-D. Ale vážně, nikdy bych nevěřila, že mě to focení docela chytne a budu toužit po novém profi foťáku O:-). Když nic, tak díky blogu jsem se alespoň trochu naučila fotit a děti budou mít snad jednou hezké vzpomínky zachycené na fotkách.

No a když jsme u těch dárečků, tak nedávno mi přišly tyhle krásné hodinky od Daniel Wellington. Já vím, já vím, jsou už hodně profláknutý a není skoro blogerky, která by je neměla, ale popravdě jsou opravdu strašně hezký. Já si vybrala tyhle růžové a dělají teď i vánoční sady, třeba v kombinaci s náramkem (ten mám na ruce). Mrknout můžete ZDE. Pokud byste chtěli někomu ze svých blízkých udělat radost právě novými hodinkami, mám tu pro Vás malou slevu :-). Při zadání kódu "thehubs" dostanete 15% slevu a platí na celou jejich nabídku na eshopu DW :-). 

A co říct k outfitu? Na podzim jsem si pořídila nové kostkované sako a nemůžu si ho vynachválit. Ač s dětmi moc saka nenosím, tak tomuhle jsem dala šanci. Díky tomu vzoru oživí i ten nejjednodušší outfit a snad nevyjde jen tak z módy :-). Jo a ten kožíšek, ten je skvělej. Mám ho od minulého roku, kdy jsem si ho kupovala ve slevě (v hodně velké slevě :-)) a stále pelichá :-D. Dokonce tak, že za sebou skoro nechávám bílou stopu a trochu se děsím, abych domů nepřišla nahatá :-D. Do auta už nesmí vůbec, protože potom, co Martin minule vylezl z auta oblepen bílými chlupy a nadával, co je to za "bílej bordel", má stopku :-D. Tak doufám, že to časem fakt přestane! No a zlatý boty, trochu úlet, já vím O:-). Ale já je miluju! I přesto, že se mě můj švagr minule ptal, jestli letím do kosmu :-D.


kožíšek - RAVN // sako - Zara // džíny - Denim supply // tričko - COS // řetízky - Magali Pascual // boty - Nubbik // čepka - Asos

SOUTĚŽ!!!


Ale teď z kosmu zpátky na zem! :-D Nedávno mi přišel moc hezký balíček od Max Factor plný novinek a nejoblíbenějších produktů. Tak jsem se hned vrhla na testování a že bylo co. Make upy, tvářenka, nová řasenka, lesk na rty, stíny a tužka na obočí, pudr či oční stíny v těch nejhezčích barvách.


Jejich make up jsem testovala poprvé. Dřív jsem používala Make up for ever a ten mi seděl hodně. Pak jsem zkusila vyhlášený Giorgio Armani, ale pro suchou pleť a ten zároveň hydratuje natolik, že ho v létě moc nemůžu nosit, protože jsem i já mastná O:-). No a pak přišla fáze BB, CC krémů. A nově tu mám DD krém od Biodrogy a ten je úplně super!

Ale zpět k make upu. Byla jsem zvědavá, jak mi bude sedět. Mám dva odstíny, 50 a 40 a mně tedy víc sedí ten světlejší. Je fajn, vydrží celý den a dobře se nanáší.


Moc se líbí i stíny na obočí. Tuhle vymoženost jsem objevila tak před 2 lety (ano, nejsem "bjůty" blogerka :-D) a nemůžu si je vynachválit. Lesk na rty v červené je na mě tedy hodně výrazný, ale na večer, proč ne. Nelepí se tolik a vydrží poměrně dlouho.


No a pak tu máme oční stíny a z těch zlatých jsem zcela upřímně nadšená! Jsou nádherné, dobře se s nimi pracuje a vydrží mi celý den (což se o některých dražších, které mám, skoro říct nedá). No, nejsem profík, tak prosím berte mé domácí foto s rezervou, ale níže na fotce jsem je pokusila vyfotit :-D.


Jo a tady jsem, komplet nalíčená všemi produkty, které jsem dostala. Jen ty kruhy a pytle pod očima se mi často nedaří úplně zamaskovat O:-). Janička mi doporučila korektor od NYC a musím říct, že s ním je to výrazně lepší, i když jsou stále trochu vidět. Nebo se fakt musím naučit lépe fotit a upravovat fotky :-D. Do té doby ze mě beauty blogerka asi nebude :-D. Jestli máte někdo stejný problém, co Vám pomáhá?



SOUTĚŽ!!!


Co je ale důležitý je, že kromě jednoho balíčku k mému testování tu mám i jeden úplně stejný balíček pro Vás!!! Obsahuje všechno to, co je na fotce v hodnotě více jak 2,5 tisíce korun O:-).

A co pro to musíte udělat?

  1. Dát To se mi líbí naší stránce The Hubs na Facebooku (pokud jste tak již dřív neudělali, tak ZDE)
  2. Napsat mi do komentářů SEM (v tom případě nezapomeňte připojit svůj mail a jméno, pod kterým nás sledujete na Facebooku!) nebo pod tento soutěžní post na Facebooku: Který produkt z balíčku byste otestovali nejradši :-).
  3. Kdo bude tento soutěžní post na Facebooku sdílet, toho můžeme zařadit do soutěže hned 2x (POZOR, sdílet musíte veřejně, jinak to neuvidíme :-))!!!
Soutěž končí v sobotu 16.12 v 18h, poté vylosujeme výherce a cenu pošleme :-).


Tak držíme palce!!


 Lucka






SHARE:

62 komentářů

  1. Hrozně ráda bych vyzkoušela samozřejmě vše, ale úplně nejradši ty stíny na které jsem už koukala v krámě ;).
    Díky za soutěž, Markéta
    Fialova.marketka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý večer, z balíčku bych nejraději otestovala řasenku. Hezký večer, Pavla, pasula@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně ráda bych vyzkoušela make-up!:) Pořád hledám nějaký vhodný. Tak snad se mi aspoň jednou v soutěži u tebe poštěstí <3 Jsi krásná to žena!:))
    Tereza Žižlavská
    terezazizlavska13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Dobry vecer, z balicku bych rada vyzkousela stiny :)
    Kateřina Bukačová, katerinadvorackova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Veronika Šulcová12. prosince 2017 v 20:16

    Rada bych vyzkousela ocni stiny.
    skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší, jako medvídek :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Kamila Křápková12. prosince 2017 v 20:20

    Já bych chtěla otestovat vše, ale nejvíce mi teda padly do oka ty stíny :) vypadají nádherně a přesně takové mi v mé kosmetické taštičce chybí :)
    kamila.krapkova@seznam.cz
    Na fb jako Kamila Křápková

    OdpovědětVymazat
  8. nejvíc mě zaujaly stíny :)
    fb Jana Janotová, yanacze@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tiene vyzerajú fakt skvele, ostatné produkty poznám, používala som Maxfactor riasenku, make-up i púder a za mňa spokojnosť :-)
    majusik.kruzliakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě bych chtěla zkusit make-up a pudr 💚 Dvě nezbytnosti :-)
    PajaBratrsovska@seznam.cz
    Fb: Pavla Bratršovská

    OdpovědětVymazat
  11. Pudr, řasenka, oční stíny (paletka s hnědými odstíny) :) U mě vždy nedostatkové zboží :D Tak to bych ráda vyzkoušela. Od Max Factor toho doma moc nemám :/ Sleduji a SDÍLÍM na FB jako libuska.krizova a mailík mám marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych určitě ráda vyzkoušela makeup. Právě mi došel a budu se muset vydat do obchodu pro nový,ten poslední co jsem měla mi moc nevyhovoval.
    MK.Michaela@seznam.cz fb Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  13. Vše vypadá úžasně, ale nejraději bych vyzkoušela make-up, ten používám opravdu denně:-) Lenka Znojilová, lenik.ls@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ja bych postupne vyzkousela vse. Moc se nelicim, tak by to pro me byla takova vyzva, jak potesit manzela 😁
    Fb Lenka Kňazovčíková
    lenka.knazovcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Vsechno vypada krasne (hlavne tvuj outfit), ale rada bych vyzkousela stiny na oboci a tvarenku. lucie.da@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Asi bych první vyzkoušela stíny na obočí protože ty jsem nikdy neměla. Na fb sleduji a sdílím jako Martina Skočovská. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Nejradeji bych otestovala makeup. Muj oblibeny se prestal vyrabet a ja hodne tapu. Bud nedrzi, spatne se nanasi ci nekryje, jak si predstavuji. Nebo si jen oplachnu pusu a jde dolu. Pote rasenku, protoze mam rada dlouhe rasy. Pak stiny, protoze z mych oblibenych jsem se asi po 10letech zacala osypavat.
    Fb sdilim Monika Mikulová vagnerovamonikaz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíce mě láká make-UP. Ten používám s řasenkou a tvarenkou opravdu denně.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem ulítlá na řasenky, takže bych vybrala ji.
    jana.koloma@email.cz , na fb stejné jméno

    OdpovědětVymazat
  20. Já bych ráda vyzkoušela lesk na rty, strašně mě láká taková červená, ale sama jsem se ještě neodvážila, na fb sleduji a sdílím pod svým jménem Renata Ševčíková (PavlikovaRenata@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  21. Chtěla bych vyzkoušet řasenku, protože od Max Factor jsem ji ještě nikdy neměla. Vlastně žádnou kosmetiku od této značky ... třeba se poštěstí :-)
    eva.perg@gmail.com
    Na FB jako Eva Perglerova Roupcova

    OdpovědětVymazat
  22. Já bych si nejvíc užila asi stíny, protože miluju líčení kouřových stínů na akce. Není to každodenní líčení, ale o to je to prostě hezčí a přijde mi, že jsou ženy fakt sexy, když tak očka mají namalovaná. :))

    A jsem na FB jako Alena Bittenglová, email a.bittenglova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Mně teda hodně zaujal make-up. Vybrat dobrý make-up je umění. Tenhle jsem ještě neměla.
    na fb Zuzana Brňová - zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Luci, to sako je krásný!! A boží soutěž, od Max Factor používám už léta řasenky a ten pudr, ráda bych ale vyzkoušela i další produkty! Nejvíc mě zaujaly asi ty stíny :) Na FB sleduji jako Lenka Zlámalová, e-mail: lenka.zlam@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ráda bych vyzkoušela stíny na obočí, zvýrazněné obočí vždy udělá celkový make up hezčí. :)
    fb : Edita Drábková, edita.drabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ten make up vypadá dobře,já stále hledám a hledám �� ten pravý a ladící,sedící. Stíny také vypadají super.
    Eva Filipová Strejcová
    EFilipova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji na FB - Petra Brázdová.
    brazdova.p@seznam.cz
    Nejraději bych vyzkoušela make up.

    OdpovědětVymazat
  28. OOOO tak ten lesk to je bomba. Hned bych si ho vyzkoušela, doma, manžel by se zeptal "komu jsi dnes zakousla králíka" vtipálek.
    evakotrasova@centrum.cz na FB jako Eva Bínová

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Luci, nejradši bych vyzkoušela oční stíny, vypadaji moc hezky :) Sleduji na FB jako Petra Horáková, p.jancova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. FB Vendula Janků
    Já bych ráda otestovala make-up
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Nejvíce se mi líbí oční stíny :-)
    Dana
    kloky.dj@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Mně se také nejvíc zamlouvají ty zlaté stíny. Na vás vypadají krásně, decentně a přesto je vidět, že jsou oči pěkně zvýrazněné. Ještě bych vyzkoušela určitě tvářenku. Zrovna jsem si zničila svou, spadla mi v koupelně na kachličky. 🙈
    Na FB jako Píďa Přidalová Kučerová
    Petfruf@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, nejvice me laka rasenka, ale vse je top, hezky den. Bara. Kacerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Zdravím Lucko, mě by teď nejvíc potěšila tvářenka (syn mi jí minulý týden docela znehodnotil :-)) a řasenka. Mějte se hezky! Eva Vrabcová

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, zkusila bych stíny, které nepoužívám a dlouho si chci nějaké pořídit.
    Lenka
    lenka.hoza@seznam.cz FB: Lenka Hozová

    OdpovědětVymazat
  36. Moc by se mi hodilo obměnit moji makeupovou základnu :)
    helena.nobile@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Rada bych vyzkousela ocni stiny.limto@post.cz.jitka de benedetto na fb

    OdpovědětVymazat
  38. Já ráda zkouším řasenky a zatím nejlepší pro mě byla od Max Factor 2000 calories a proto bych nyní ráda vyzkoušela i jinou od této značky. A ještě by mě lákalo vyzkoušet make-up. S těmi docela bojuju. Nyní mám od Vichy a ten mi celkem vyhovuje, ale jinak je to docela bída. Takže make-up filmových hvězd bych ráda vyzkoušela, ikdyž jsem filmová hvězda nejsem :-D
    Bára (stovickovab@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  39. Asi bych nejradši vyzkoušela make up! Vypadá skvěle! :) anna.kaplanova@gmail.com Anna Kaplanová na FB

    OdpovědětVymazat
  40. Nejvíc bych chtěla vyzkoušet stíny na obočí protože je používám ale od jiné značky :) Sleduji jako Kateřina Macháčková, email: pecinova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  41. LUCI vsechno nejlepsi k dnesnimu svatecku!!!!!! Posilam hubana :*
    Vypadas uzasne.krasne jemne naliceni.ja nutne potrebuji ;) rasenku a tvarenku. Tva Utu

    OdpovědětVymazat
  42. make up. V zimě moje pleť trpí, je vybledlá,víc vylezou kruhy pod očima a pigmentové skvrny a dělají se mi i pupínky,takže kvalitní maskování by byla dvojnásobná výhra:-D Jana (jajade@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  43. Rada bych otestovala ten make-up. Jejich dekorativku znam a mam rads,tento makeup mi vsak jeste unika;-) horakol_volny.cz. sleduji fb Kateřina Anna Muchka

    OdpovědětVymazat
  44. Balicek je super Rada bych otestovala stiny na oboci.
    fb sleduji jako Kateřina Spurná
    Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Me by se taky libilo vse:-). Nejvic me laka make-up a tvarenka:-) a taky rasenka.. :-)) petra-jahnova@seznam.cz,FB Petra Jahnova

    OdpovědětVymazat
  46. Úplně mě dostal ten lesk na rty. Na nějaké večerní líčení jako dělany. :-)
    na fb sleduji a sdílím jako Jana Kovandová
    zaleska.j@email.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Balíček vypadá suprově celý, ale nejdřív bych zkusila tvářenku. Nemůžu už dlouho najít takovou, aby m na tvářích alespoň chvilku vydržela a zároveň mi seděla barva ;)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Zdravím Luci soutěžím.
    Jméno: Lenka Kotková
    E-mail:l.holubivska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Opat prajem pekny vecer, urcite by som vyskusala make up - kedze uz dlhsie hladam ten spravny, ceruzku na obocie pretoze obocie je jak ceresnicka na torte a dokonci celkovu vizaz aaa samozrejme lesk na pery .. ja osobne si ficim na matnych a sialenych farbach ������. a kedze som v zivote nic nevyhrala dufam ze sa mi to aspon raz podarii... ������ lenkadu@centrum.sk fb Lenka Du

    OdpovědětVymazat
  50. Opat prajem pekny vecer, urcite by som vyskusala make up - kedze uz dlhsie hladam ten spravny, ceruzku na obocie pretoze obocie je jak ceresnicka na torte a dokonci celkovu vizaz aaa samozrejme lesk na pery .. ja osobne si ficim na matnych a sialenych farbach ������. a kedze som v zivote nic nevyhrala dufam ze sa mi to aspon raz podarii... ������ lenkadu@centrum.sk fb Lenka Du

    OdpovědětVymazat
  51. vyskusala by som makeup 50. dakujem
    ivana.brniakova@gmail.com
    FB Ivka Brnkiova

    OdpovědětVymazat
  52. Jelikož budu od ledna nastupovat po rodičovské do práce, tak by se mi hodilo úplně vše (doma jsem se moc nelíčila), ale nejvíc se mi líbí ty zlaté stíny. Simona Benešová (simonabenes@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  53. Líbí se mi make-up. Zatím jsem žádný nevyzkoušela, ikdyž mi je už 26 :D Zatím mám zkušenost jen s BB krémem. barci015@seznam.cz FB: Barbora Klímková

    OdpovědětVymazat
  54. Vyzkoušela bych stíny na obočí, jelikož já jsem tuto vychytávku objevila teprve nedávno, když jsem se ptala kolegyní v práci, kam chodí na obočí ��
    kotenova.jitka@seznam.cz
    Jitka Kotenova

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj. Nejraději bych otestovala Lipfinity a oční paletky. Ale asi úplně nejvíc mě zaujal mě lesk na rty, úplně ti rozzářil rty. :)
    Fb: Veronika Swaine
    maracuja.tea@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Nejraději bych otestovala vše :-) nejvíce mě ale zajímají ty stíny na obočí, to jsem ještě nezkoušela.
    Přeji vše nejlepší k včerejšímu svátku :-)
    Lucka
    johanikova.l@email.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Jelikož jsem nastoupila po 5ti letech na RD do práce, tak by se mi líbilo úúúúplně všechno :-) Ale nejvíc nejradši bych vyzkoušela oční stíny, moc krásné barvičky! :-)
    michaela.tomaskova@email.cz
    FB Michaela Tomášková Šenková

    OdpovědětVymazat
  58. od Max Factor mám zamilovanou řasenku Masterpiece Glamour Extensions a vždycky jsem chtěla vyzkoušet jejich tvářenky protože mne od pohledu lákají už velmi dlouho. stíny na obočí vypadají také dosti slibně, obzvláště ten šedivý odstín a makeup na vyzkoušení není nikdy k zahození:)
    Jinak s kruhy pod očima mám taky velmi dlouhou a bojovnou zkušenost:) Pokud je chci opravdu zamaskovat, tak používám nejdříve broskvový korektor(mám ten v kelímku od Catrice a jsem s ním velmi spokojená)vždy jej vklepu pod oči a do vnějších koutků prsty) a až pak dávám makeup a případně korektor pleťové barvy(používám opět Catrice waterproof nebo Rimmel match perfection, Catrice má krytí ale je hutnější ,Rimmel je zase lehce rozjasňující). I když se o makeup zajímám, beauty bloggerkou bych se taky nenazvala, tak snad aspoň něco z toho co jsem napsala pomůže:)
    mail je xradovav@seznam.cz a jmeno na FB je Veronika Koniorova Radova

    OdpovědětVymazat
  59. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  60. Nejradši řasenku. Bez té ani ránu :-). lucinka22@seznam.cz Lucie Vlčková

    OdpovědětVymazat
  61. Ráda zkusím všechno, ale protože nemám pudr - ano, nemá pudr, tak nejvíce mě láká ten :-)

    FB Petra Vojtěch
    petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Make up nebo dd krem helena.xxxxx@seznam.cz (fb Helena Kotrchová

    OdpovědětVymazat

Blog Design Created by pipdig