čtvrtek 18. října 2018

OOTD// Leopardí sukně 3x jinak a náramek od Monogram Baby



Podzim! Čas kožených a jiných bundiček, vlněných (či nejlépe kašmírových) svetrů, dýňových latté a promrzlých prstů je tu! :-) Dřív jsem ho nesnášela, ale od té doby, co mám děti, mu tak nějak přišla na chuť. Tohle podzimní období a pomalé těšení se na Vánoce mám ve finále ráda. I když ho nikdy nestihnu prožít tak, jak bych si přála.

Vždycky mám velké oči, že začnu nakupovat dárky už v září a víte, jak to dopadne.. Je půlka prosince a já stresuju, že nic nemám :-D. Letos jsme si dokonce s Martinem říkali, jestli prostě dárky nedáme jen dětem a zbytek si odpustíme a raději si ten čas v klidu užijeme.. Jenže někde jsem zase četla, že to taky není dobře, když dárky dostávají jen děti.. Takže? Takže to letos dopadne asi stejně, jako každý rok :-D. Nejdřív si řekneme, že na to kašleme a nic si dávat nebudeme a ve finále budeme ještě v prosinci obíhat obchody a něco shánět :-D..

Ale! Dnes tu mám pro vás jeden tip na krásný vánoční (a nejen vánoční) dárek pro vás či vaše blízké - maminky, tatínky, děti, kamarádky.. prostě pro kohokoliv!



Článek vznikl ve spolupráci se značkou Monogram Baby


Je to pár týdnů, co mě oslovila Silvie, jedna strašně moc milá a šikovná dvojnásobná maminka, která stojí za značkou Monogram Baby. A já měla velkou radost, protože její práci sleduju na Instagramu už hodně dlouho a letos jsem si říkala, že si konečně musím pořídit nějaký šperk s příběhem. Takový, kde bych měla zachyceno to nejdůležitější, co v životě mám - svoje děti. A tak jsme se hned domluvily a já si objednala tenhle nádherný náramek s písmenky. Mám je tam všechny - A jako Albert, H jako Hugo a N jako Nelinka! A přísahám, od té doby, co ho mám jsem ho ještě nesundala z ruky!




Silvie se k výrobě šperků dostala před 2 lety, když synovi k ročním narozeninám vymyslela náramek s celým jménem. A pak ji napadlo, že by bylo hezké a symbolické mít na špercích monogramy nejbližších (zvlášť, když ona sama má jedno vytetované na zápěstí). A odtud byl už jen krůček k tomu, aby tyto šperky zkusila nabízet dál a založila vlastní značku - Monogram baby, jak sama říká svoje třetí dítě a obrovský koníček. V počátcích monogramy stále zkoušela a upravovala tak, aby mohly být vhodné i pro ty úplně nejmenší a nikde netlačily nebo nepoškrábaly. Oni ho totiž můžou nosit i úplně malinkatá miminka..

Všechny šperky jsou ručně vyráběné dle vašeho přání a ze 14k zlata. To je super, protože na rozdíl od těch pozlacených šperky neztrácejí barvu a můžete se s nimi koupat a dělat vlastně cokoliv (ověřeno na vlastní kůži :-)). Na výběr máte několik variant:

  • monogram na dvou hedvábných stužkách
  • monogram s pevnou šňůrkou a posuvnými uzlíky
  • monogram na zlatém řetízku (náramek, náhrdelník)
  • anebo ručně vyrobené zlaté srdíčko, kolečko nebo hvězdička s rytím na šňůrce.

Kromě toho Monogram baby jako jediný výrobce na našem trhu dělá také náušnice s monogramem. Tím, že je to ruční výroba, můžou vlastně na přání udělat cokoliv, co si navrhnete. Takže pokud třeba váháte, co pořídit někomu blízkému k narozeninám nebo aktuálně na Vánoce, tohle je opravdu velká nádhera, která zaručeně potěší! Jak říká sama Silvie "symbolický šperk, který má hlubší význam"

Za sebe naprosto upřímně říkám (teda píšu :-)), že jsem z náramku nadšená. Za tu dobu už se stal mojí součástí a já se na něj stále dívám a kochám se. Má to jen jediný háček.. A to ten, že budu muset pořídit další :-D. Nelince jsem totiž slíbila její vlastní písmenko N a mému muži by se něco takového taky hodilo, že O:-).. Takže, milý Ježíšku.. Letos jsme byli opravdu moc hodní O:-)..

Celou nabídku Monogram baby včetně ceníku najdete na webovkách Monogram baby nebo na jejich Instagramu, případně se nebojte Silvii napsat s vaším přáním :-). Čas běží a Vánoce se blížííí...





A teď k dnešnímu outfitu :-). Opět letí zvířecí vzory, obzvlášť leopard. A taková leopardí sukně byla v létě doslova must have řady světových blogerek. Tak trochu za to může australská značka Réalisation Par, jejichž saténová leopardí sukně s názvem Naomi se doslova přes noc stala celosvětovým hitem a byla i nějakou dobu vyprodaná.  

I já ji chvíli zvažovala, ale vzhledem k tomu, že jsem byla těhotná a teď už je po sezóně, nakonec jsem se odhodlala pořídit si levnější variantu z Asosu. Má 3/4 délku, splývavá a dole trochu do zvonu. Je super, akorát na bocích se mi trošku krabatí O:-). Já si totiž vzala Sko (svoji normální velikost), ale co si budeme povídat, tělo a hlavně břicho po porodu ještě  stále není ve formě (doufám, že někdy bude :-D). Proto ji nosím o trošku výš, než bych asi měla.. Snad mi časem sedne úplně, že O:-)..

A s čím ji kombinovat? Sportovní trička, topy, košile, svetry, mikiny, cardigany.. Tenisky, podpatky, kotníčkové boty.. Bílá, černá, béžová, vínová, khaki, šedá.. Možností je nespočet.. Já jsem konzerva a tak jsem zvolila svoji oblíbenou černou a béžovou. A vzhledem k tomu, že jsem se nemohla (jako vždy) rozhodnout, co k tomu bude nejlepší (a můj muž mi jako vždy neporadil :-D), nafotila jsem to hned ve třech menších obměnách.. První s hedvábným topem a sametem, který je in už snad třetí sezónu a mými oblíbenými nazouváčky, ve kterých jsem o víkendu ještě nezmrzla. Druhá s podpatky a maxi rolákem Grand Sweater švédské značky Hope, který mám už třetím či čtvrtým rokem a stále dělá dokonalou službu (mimochodem pořád ho prodávají). A třetí s milovanou koženou bundou, teniskami a kašmírovým svetrem - moje uniforma do města s kočárkem (a že se teď do toho města jako fakt dostanu :-D)..

S hedvábnou halenkou a sametovým sakem


sako - Pietro Filipi Silverline (starší kolekce) // 
top - Anine Bing // 
sukně - Asos // 
brýle - Céline // 
kabelka a boty - Gucci



S oversize svetrem


maxi rolák - Hope // 
sukně - Asos // 
boty - Daniel footwear (starší kolekce) // 
brýle - Céline // 
náramek - Monogram Baby, Antipearle // 
prstýnky - Antipearle 




S koženou bundou a teniskami 


bunda - Ivana Mentlová // 
svetr a sukně - Asos //
 tenisky - Golden Goose //
 brýle - Céline // 
náramek - Monogram Baby // 
prstýnky - Antipearle





Tak která kombinace se vám líbí nejvíc?? A co říkáte na leopardí vzor? Já mám totiž v zásobě ještě leopardí boty, a to vám příště napíšu, co o nich prohlásil můj muž, když je poprvé viděl :-D..


Lucka

P.S. A jen tak mimochodem, tohle jsou první fotky z Brnaaaaa!!! Dovedete si představit blogerku, co se takhle 3x převlíká v centru Brna v neděli odpoledne? :-D Jj, myslím, že jsme působili jako prima atrakce.. Naštěstí v tom centru skoro nikdo není, že :-D.. 

P.P.S. Od té doby, co jste mi doporučili kojící košilky z HM jsem zachráněna a můžu nosit i něco jiného, než košile a cardigany :-D. Ovšem v tom maxi svetru, v tom se jako kojí dost blbě, to uznávám :-D..



SHARE:

6 komentářů

  1. Dobrý den Lucko, rozhodně mě uchvátila poslední kombinace. Jdu hledat ten svetr. Opravdu paráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti je to tento: https://www.asos.com/asos-white/asos-white-100-cashmere-jumper-with-v-neck/prd/9764808?CTAref=Complete%20the%20Look%20Carousel_1&featureref1=complete%20the%20look

      Hned u té sukně :-)

      Vymazat
  2. Miluju kožené bundy, takže za mě 3. Navíc ta fotka s foxem, dokonalost! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky milovník kožené bundy.. Vlastně bych skoro nic jiného nosit ani nemusela :-D Hodí se ke všemu. A Fox je miláček, opravdu úplně největší spokojenost. Jestli mi to Bertík dovolí, tak se snad někdy dostanu k napsání recenze a rozdílů mezi Camem a Foxem..

      Vymazat
  3. Malý v tom overálku <3 Tohoto si na podzim užíváme, těch oblečků!

    www.zivotskojencem.cz

    OdpovědětVymazat
  4. S tou koženou bundou je ta sukně totálně boží! Osobně bych sice volila jiné tenisky, ale jinak fakt paráda :) Na Asosu taky ráda nakupuju, určitě se tam zase kouknu, co mají za novinky nebo slevy, které tam mají celkem často.

    OdpovědětVymazat

Blog Design Created by pipdig