úterý 5. listopadu 2019

OOTD // Sezóna kabátů zahájena


Co se týče módy, mám podzim strašně ráda. A řekne vám to vlastně hodně blogerek. Na podzim se dá různě vrstvit, ale ještě úplně nevypadáte jako sněžný muž zabalený od hlavy až k patě, jako v zimě :-D. Když se mě tuhle při natáčení jednoho videa ptali, jaký kousek je pro mě na podzim klíčový, odpověděla jsem hned, že kabát. A v závěsu pak logicky svetr :-). A přitom to není tak dávno, kdy byste klasický kabát u mě ve skříni hledali marně O:-).


Poslední roky mi jich ale přibylo hned několik. Na podzim je miluju s teniskami (vím, že řadě z vás se to nelíbí, ale mně to přijde boží O:-)) nebo zajímavými kotníčkovými botami. Prostě, aby to nebyla úplně nuda.

V rámci spolupráce s F&F jsem si pro vás vybrala jeden celý podzimní outfit. Zcela upřímně, hned, jak jsem viděla tenhle bílý kabátek, měla jsem jasno (miluju totiž oversize střihy). Jenže pak jsem přišla na prodejnu v Letňanech a zkusila naprosto náhodou jeden červený (viz fotka dole) a problém byl na světě :-D. Ony jsou totiž krásné oba dva O:-). A to já přitom červenou v šatníku vezmu na milost jen fakt výjimečně a především v létě. Ale paní z F&F mě přesvědčila a já nakonec domů vzala bílý i červený.   

                                                                                                           článek vznikl ve spolupráci s F&F 



Bílý dvouřadý kabátek je tenčí, ideálně tak na tyto dny. Nemá podšívku (na rozdíl od červeného), proto ho nosím s teplejším svetrem. Vybrala jsem si k němu příjemný bílý delší rolák. Některé svetry (hlavně kardigany), podšívky kabátů apod. jsou navíc vyrobené z recyklovaných plastových láhví. F&F Tesco bylo prvním britským supermarketem, který podpořil iniciativu Better Cotton Initiative (BCI) a rozhodl se vyvinout nové metody na podporu udržitelnosti.



K tomu jsem obula kotníčkové boty s hadím potiskem a jsem opravdu mile překvapená, že jsou nejen hezké, ale hlavně skutečně pohodlné! A to jsem je už otestovala v zápřahu s dětmi :-D.



A dostáváme se ke kalhotám, to by trošku oříšek. Vybrala jsem si jedny fakt krásné džíny, ale vypadá to, že jsou i u vás hodně oblíbené, protože sehnat je ve velikosti 36 byl nadlidský úkol :-D. Nenašla jsem je ani v Praze, ani v jedné ze 4 prodejen v Brně. Nakonec jsem si tak k tomu vzala šedé elastické jegginy (aneb džínové legíny :-)). Skvěle sedí, jsou příjemné a s dětmi je unosím fakt hodně. 

Jinak co se týče denimové kolekce, v F&F mají skutečně široký výběr džín všech možných střihů a barev. A bonusem je, že celá denimová kolekce je od roku 2016 vyráběna ze 100% odpovědných zdrojů. Další ambicí F&F je, aby byla do roku 2025 veškerá použitá bavlna udržitelná ve 100 % případů. Díky nové technologii se během výroby navíc spotřebuje výrazně méně vody, energie a chemikálií (zejména užívaných během barvení).


kabát, svetr, džíny, boty - vše F&F, brýle - And other stories (konečně zasílají i k nám :-)), čepice - Acne studios, kabelka - The Curated 

A na závěr ještě ten slibovaný červený kabát, který se mi taaaak strašně líbí. Dokonce tak, že jsem se zase odhodlala vzít i červenou rtěnku :-D (více fotek najdete na našem IG). Jsem zvědavá, který se vám bude líbit víc??

No a na to, jak jsem vybírala věci z podzimní kolekce a které kousky jsou moje nejoblíbenější se můžete taky mrknout v krátkém videu, které jsme společně s F&F natáčeli před 2 týdny v OC Letňany :-). Byla jsem teda dost nervózní, ale říkali, že to nebylo vidět :-D. Tak jsem zvědavá, co na to řeknete vy O:-). VIDEO TADY.

Jaký je váš klíčový podzimní kousek?



Lucka



SHARE:

5 komentářů

  1. Oba bozi! Mne se vic libi ten bilej🙋‍♀️Ja bych si na nej s detma netroufla, přijde mi ze jsem pořad od nich jak prase🥴takže bilou jsem krom triček úplně vyřadila z šatníku 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Já jsem takto omezila bílé kalhoty, ale ten kabát se ještě dá, nezdá se to, ale není na něm vše tak vidět. Ale teda na pískoviště ho neberu O:-). Spíš s dětma do města O:-).

      Vymazat
  2. Dobry den Lucko. Vim ze to nesouvisi s kabaty. Mam dotaz na Vasi bundu hnedou s kapuci. Mate ji z HM byly tam 2. Jedna za cca 1500kc, jina za 120kc...obe jsou super...jakou mate Vy a velikost? Dekuji. Nikol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, stála myslím kolem 1200 a mám XS (normálně nosím S) a je dost velká :-). L.

      Vymazat
  3. Dámské overaly

    Dámské overaly od značky MOHITO
    Elegance, šik a také pohodlí? Tyto vlastnosti najdete v oblečení MOHITO, a to i v našich krásných dámských oblecích. Popsané návrhy oblečení jsou rozhodně univerzální. V závislosti na zvoleném obleku jej můžete přizpůsobit aktuálnímu ročnímu období. V případě obleku s krátkým rukávem, který v podzimních a zimních dnech končí před koleny, jej můžete doplnit punčochami a svetrem nebo kardiganem. V létě zvolte dámské obleky z lehkých materiálů, doplňte svůj outfit žabkami nebo jehlovými podpatky a ciťte se na svatbě stoprocentně žensky!

    https://www.mohito.com/cz/cz/obleceni/saty-overal/overaly

    OdpovědětVymazat

Blog Design Created by pipdig