čtvrtek 16. dubna 2020

Móda // 3x jarní inspirace


Takový ten krásný pocit, když si umyjete vlasy, nalíčíte se, oblečete nové šaty a .... vyjdete ven na zahradu :-D. Upřímně doufám, že už brzy se v nich dostanu dál, jak na pravidelný týdenní nákup do supermarketu. Protože tohle je po hodně dlouhé době kousek, který se mému muži líbí a při pohledu na mě nevymyslel žádný jeho oblíbený vtípek, ale jen s úsměvem konstatoval, že mi sluší :-D. A to je co říct, však víte :-).


Článek vznikl ve spolupráci s F&F

Už minulý rok jsme navázala spolupráci s F&F a jsem moc ráda, že jsem dostala důvěru i na celý letošní rok. Líbí se mi, že vám můžu ukázat věci, které jsou cenově dostupné, ale taky trendy a nebudete je nosit jen jednu sezónu. Alespoň takové se vždy snažím z nabídky vybírat. Před týdnem jsem při pravidelném nákupu jídla v Tescu zahltila nákupní košík i oblečením a upřímně říkám, že jsem z těch kousků nadšená. 

Připravila jsem si tak pro vás takovou malou "fashion story" :-D aneb 3 jarní outfity. Jsem zvědavá, který se vám bude líbit nejvíc. 

1. Bílé šaty s madeirou



Tohle je můj styl. Když jsem je poprvé viděla na produktových fotkách, věděla jsem přesně, co budu jako první mezi regály v obchodě hledat O:-).  Jsou ze 100% bavlny, moc příjemné a dírková výšivka (madeira) se už nosí kolikátou sezónu a ještě bude. Na jaře přes ně přehodím koženou nebo džínovou bundu a obuju tenisky či kotníčkové kozačky, v létě stačí pantoflíčky. Navíc mají nabírané rukávy zakončené praktickou gumičkou, takže je můžete nosit buď až k zápěstí, nebo trochu vykasat  k loktu a nebudou padat. 

Můj muž prohlásil, že bych takto z fleku mohla na letní hudební festival (můj módní znalec :-)). No, škoda, že letos zřejmě žádný nebude :-(. 

Nelince jsem pak pořídila tento dívčí set - sukýnku s laclem, kde si můžete přizpůsobit délku a tričko s puntíky :-). Je dost možné, že v tom už v květnu zavítá i do školy. 




Lucka: Šaty - F&F (699 Kč) // klobouk - Nila store // boty - Isabel Marant // kabelka - Gucci //  kožená bunda - All Saints

Neli: set sukně a trička F&F 

2. Vzdušná bavlněná halenka 



Přesně tento typ halenek mám strašně ráda a nosím už několik let. Opět 100% bavlna, strašně příjemná na nejen jarní, ale i letní dny. Stačí ji zastrčit do kalhot nebo šortek a bude vypadat skvěle. Navíc perfektně zakryje vše, co potřebujete zakrýt. V mém případě to bude asi tak 5kg navrch na břiše po celé té karanténě :-D.

Já si k ní vzala širší bílé kalhoty nad kotníky a ideálně nějaké sandálky na nižším podpatku. 




Lucka : halenka F&F (499 Kč) // kalhoty - Mango 


3. Zvonové džíny (a halenka s výšivkou)



Tyhle džíny! Když jsem vám je někdy v únoru ukazovala poprvé na IG, tak polovina lidí napsala něco ve stylu "ježíš, ty šílený zvonáče, ty už neee". Tohle tedy nejsou úplně zvonáče, na cedulce mají název Bootcut (nejsou dole až tak široké). Ale jak by řekla Alenka ze Školy stylu - to je tak přehlížený střih džín! Zvlášť, pokud máte širší spodek, tyhle džíny vám opticky tak pomůžou! A nebudou trendy jen teď, unosíte je stále. S halenkou, se sakem, s tričkem, svetříkem.. S vysokými podpatky vám skvěle prodlouží nohy :-), já je nosím ale klidně i k teniskám nebo kotníčkovým botám. Navíc jsou do pasu, takže zakryjí, co mají a cítím se v nich fakt dobře. 

K nim jsem si z nové jarní kolekce vybrala tuhle romantickou halenku s výšivkou a volánky. Myslím jsem ji zahlédla ještě v tmavší barvě. Krásně sedí (i když jsem si vzala o číslo větší :-)), je opět z bavlny a určitě si ji můžete vzít i do kanceláře.




Lucka: halenka F&F (599 Kč) // džíny - F&F (549 Kč) // boty - Steve Madden // náušnice - And other stories 


Kromě věcí pro sebe jsem nakoupila samozřejmě i pro děti (teda i pro kluky), protože  každý rok na jaře pravidelně zjistím, že je nám vše malé. Kouknout můžete na IG, kam jsem fotky přidávala. A ještě jeden tip - v F&F mají i super pyžama, župánky nebo věci na doma. Mám od nich několik teplákovek a teď jsem si koupila další O:-). Stejně tak legíny a v setu mají za skvělou cenu třeba dvě bavlněná trička - nosím je na doma nebo i jako pyžamo :-).

Tak to je vše. Jsem zvědavá, který outfit se vám bude líbit nejvíc (soukromý tip mám, tak schválně, jestli se trefím O:-)).

Mějte hezké jarní dny, snad to vše bude už brzy za námi!


Lucka

P.S. Tady ještě pár mých jarních favoritů z F&F




Nahoře zleva: bílé tričko se srdíčkem (149 Kč), pruhované zavazovací šaty (699 Kč), červené maxi šaty s kytičkami (749 Kč), černý propínací overal (599 Kč)

Dole zleva: kalhoty s knoflíky (499 Kč), lněné šaty s páskem (749 Kč), plavky se zvířecím vzorem (499 Kč), modrý svetřík (599 Kč).






SHARE:

9 komentářů

  1. Ahoj Luci, ani jeden nemá chybu! Perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, prodáváš některý svoje věci třeba na Vintedu nebo tak? Děkuju za odpověď a měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na vintedu ne, ale v nejbližší době možná něco přidám na IG. Spíš to vždy jednou za čas prodám na nějakém bazárku a část věcí vždy někomu daruji (azylový dům, dětský domov atd). :-)

      Vymazat
  3. Luci,ale já nemám instagram, není i jinej způsob?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mělo by to snad jít prohlídnout i přes PC - https://www.instagram.com/lucie_thehubs/.Teda doufám, že není nutné přihlášení :-(.

      Vymazat
  4. Outfity jsou moc hezké, strašně vám to sluší! ��

    OdpovědětVymazat
  5. Dámské prsteny klasických tvarů, geometrické, odkazující na přírodu. Barevné, stříbrné nebo zlaté - najdete je v obchodě MOHITO. S našimi návrhy šperků krásně ozdobíte své ruce a dotvoříte svůj styling. Zdánlivě drobné prvky, jako jsou prsteny, mohou jemně podtrhnout váš vzhled a zvýraznit jeho nejpřitažlivější aspekty.

    OdpovědětVymazat

Blog Design Created by pipdig