středa 17. června 2020

OOTD// Oversize leather jacket


Tak tu máme zase jeden outfit článek :-). Fotky jsme fotili, když jsme zrovna jeli z města a měli na ně asi tak 3,5 minuty, což znamená, že víc jich nemám a jak říká můj muž - stejně jsou na jedno brdo :-D. Někdy si říkám, kolik hezkýho obsahu bych sem chtěla vytvořit, ale v záplavě dětí, domácnosti, práce a samozřejmě i muže :-D, je na to teď tak málo času. Snad na mě nezanevřete a chodíte sem ještě stále rádi.


A k tomu, co mám na sobě.. Udělala jsem si radost a po delší době zainvestovala víc peněz do kousku oblečení a pořídila si tuhle nádhernou koženou bundu. Na rozdíl od černé, co mám, je tohle překvapivě Mko (normálně nosím S), tak je oversize. A jsem z ní nadšená! Krásně zpracovaná kůže, úžasná barva, vejde se mi pod ní vlastně i svetr a věřím, že ji unosím roky. 

Kdybych totiž měla říct, v čem se cítím úplně nejlíp a co je taková moje uniforma, pak jsou to džíny, bílý oversize tričko a.. kožená bunda! K této jsem oblékla bílé 7/8 džíny z Manga, kde mi, na rozdíl od Zary :-(, ještě stále sedí velikost S :-D a boty na podpatku, který navrhla moje oblíbená blogerka Pernille Teisbaek pro značku Gia. Bílý nátělník mám ještě z loňska, ale letos jsem tento střih viděla určitě třeba v Zaře, na Zalandu, v HMku nebo COSu.




bunda - IAM by Ivana Mentlová // nátělník - Toteme // džíny - Mango // sandálky - Pernille Teisbaek for GIA // kabelka - The Curated // brýle - Anine Bing // řetízek - Antipearle

Dejte mi vědět, jak se vám outfit líbí O:-). A omluvte moje vlasy, který nejen, že by urgentně potřebovaly kadeřníka, ale ještě jsem s nimi předtím běžela po lese, a to nebylo dobrý :-D.

Jaký je váš nejzamilovanější kousek z šatníku? 

Lucka








SHARE:

4 komentáře

  1. Krasny outfit, ja miluju oversize a kvalitni kozeny krivak je proste kousek na veky!!! Takze za me pecka a vlasy vubec nevypadaji tak hrozne jak tvrdis! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bomba outfit! Už jsem ti ho chválila na ig, pro mě asi nejvíc chelsea boots nosím je opravdu k čemukoliv a už několikátou sezonu. Vlasy máš v pohodě vůbec bych nepoznala že je máš od sportu unavené.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud hledáte skvělé peněženky, vřele doporučuji Mohito. Mají skvělé oblečení a doplňky! :) Je to určitě můj oblíbený obchod :D https://www.mohito.com/cz/cz/doplnky/penezenky

    OdpovědětVymazat
  4. Elegantní dámské halenky MOHITO vám umožní připravit si elegantní a vkusný styling do práce, na důležitou schůzku nebo na elegantní večeři. V našem sortimentu najdete řadu výrobků v různých barvách, střizích, s doplňky i minimalističtější návrhy.

    OdpovědětVymazat

Blog Design Created by pipdig